- One mobilszolgáltatások
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- uleFone Power
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
-
Mobilarena
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3296 üzenetére
Biztosan igazad van, mert tök ismeretlen "tájakon" jártam, mire elértem az általad megjelölt helyet. Viszont eddig soha nem állítódott el, mindig a Zen jött be.
-
beller
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3294 üzenetére
Köszönöm, sikerült. Pedig itt biztosan nem "jártam", valahol máshol állíthattam el. Még egyszer köszönöm.
-
tibcsi0407
félisten
A beállítások --> alkalmazások, alul pedig alapértelmezett alkalmazásoknál állítsd be a ZEN-t. A telefonkezelőben is állítsd be, hogy ne zárja be a háttérben.
(#3293) tonyi
Gyárilag csak angol és kínai van rajta, de lesz hozzá BB72 ROM. Spemall azt mondta, hogy stabilizálódni fog még az ár, szerintem várd meg.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tonyi
tag
válasz tibcsi0407 #3291 üzenetére
Spemall-ról rendelném, milyen szoftverrel kell kérni? Magyar nyelv van benne?
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)
-
beller
aktív tag
Segítsetek lécci, valamit elállítottam. A Zenui launcher helyett mindig az eredeti gyári kezdőképernyővel kezd a telcsim. Hiába állítom át Zen-re, lekapcsolás utáni induláskor nem a zen-nel jön be. Mi a franciskát állítottam el a matatásom közben?
-
tonyi
tag
Sziasztok! Leeco telefon vásárláson gondolkodom. A választottam a Le Pro 3 vagy a Le Max 2.
Szerintetek melyiket válasszam? KB. 3 évre tervezem a készüléket. Kibír ez ennyit? (Jó öreg Nexus S-em még most is működik, 2011-ben vettem, apám használja) Szoftveres oldalon várható javulás?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." - Ayrton Senna (Honda Civic EU8 facelift, Honda Civic FK2 facelift, Huawei P20 Pro, Huawei MediaPad M5 Lite 10, Asus K53TA, HP 15-)
-
tibcsi0407
félisten
Nem hagynék cserben senkit.
Annyi, hogy a telefon ma ment el postán, de amiben tudok, továbbra is segítek az eddigi tapasztalatok alapján. Még egy Le 1S van itthon. Bár az az asszonyé egyelőre, de neki meg jön egy Redmi Pro.
Kicsit elpártoltunk a LeEco-tól, persze nem örökre.utdetailing.hu
-
arfer
senior tag
válasz tibcsi0407 #3286 üzenetére
Az biztos, hogy jól jártál . És ezért külön köszi, hogy a Le2 fórumot továbbra is kézben tartod.
-
arfer
senior tag
válasz tibcsi0407 #3284 üzenetére
No, akkor én most t*k*s gyerek vagyok, mert megrendeltem, és vállalom az első fecske szerepét . Caklipakli, kedvezményeket igénybevéve ~50e -re jött ki a vége. Amikor megjön, majd beszámolok a ROMolás eredményéről ...
-
arfer
senior tag
válasz tibcsi0407 #3282 üzenetére
Hát igen, pont a limitált kiadása miatt érdekelt, hogy vajon a "normál" Le2/Le2Pro custom ROM-ok jók-e hozzá. Valószínűleg igen, de vajon ki merjem-e próbálni ? LITB-ről tudok ÁFAmentesen/biztosítással vásárolni...
[ Szerkesztve ]
-
-
arfer
senior tag
válasz tibcsi0407 #3280 üzenetére
Hát az benne a spéci ezek szerint, hogy mezei Le 2, 4GB RAM-mal, force gold színben ... Azért a LITB 180 dodós ajánlata megfontolandó lehet, nem?
-
arfer
senior tag
válasz tibcsi0407 #3278 üzenetére
-
arfer
senior tag
Erről a Jueji X620-ról tudtok esetleg valamit? Mezei X620 ROM-ok (MIUI, BB72, stb.) jók vajon rá? Köszi
-
beller
aktív tag
válasz Mocsokba #3275 üzenetére
Sajnos a Viber-en sem jelzi az üzenetet, mi több időnként lecsatlakozik a wifi-ről mintha nem lennék elérhető. És a Gmail leveleket sem jelzi, csak jóval a beérkezés után. Biztosan sok jó dolgot csináltak a 17S verzióban, de ezt sajnos nagyon elszúrták és már 3 hete várom a frissítést, de nem akar megérkezni. Legalább adnának ki egy 17.1S verziót, amiben ezeket a hibákat kijavítanák. Amúgy baromi gyors a telcsi, nagyon szeretem, de ezek a hibák sajnos katasztrofálisak, pláne azért, mert korábban jól működtek.
-
Mocsokba
tag
-
Mocsokba
tag
-
Mocsokba
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Értesítések nem jönnek meg, ha Hangouts-on írnak nekem. Automatikus indításnál beállítva, alkalmazásengedélyek megadva. Mit kell még csináljak, hogy működjön?
Üdv: Mocsokba
-
tibcsi0407
félisten
válasz pusihusi #3269 üzenetére
A CyanogenOS és a Cyanogenmod nem ugyanaz.
A Le2-re egyébként sem valószínű, hogy lesz bármelyik is.
A forráskód ki lesz adva. De gondolom az MTK telefonokhoz nem adják ki szokás szerint.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
pusihusi
addikt
[link] CM már nem lesz
Üdv. Feri!!
-
Huszti74
csendes tag
tibcsi0407 és Dave855 köszi a segítséget, este megpróbálom kiokosítani a telefont.
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
Megoldottam, újra felraktam recoveryből a BB72 romot, és most nem akarom OTA frissíteni... Az "eredeti" webshopos rom miatt a régi TWRP-vel tettem fel a dolgokat. Lehet, hogy az OTA zipet már az újabbal kellett volna telepítenem?Közben felmerült egy másik "probléma", nem működik a Pokemon Go... Ha jól sejtem ez a nyitott BL miatt lehet? És persze a rootolt telefonokat sem szereti ez az app. Erre van megoldása valakinek?
Köszi!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz fehermokus #3262 üzenetére
"Legjobb, ha rögtön kiveszed az akksit"
Az unibody ház konzervnyitóval történő felfeszítése után...
-
Huszti74
csendes tag
válasz tibcsi0407 #3260 üzenetére
Mi a teendő ilyenkor? A hosszú power off-al megszakítható a frissítés telepítése? Esetleg tégla lesz?
Vagy tegyem újra a romot TWRP-ből??? S.O.S. Plíííz! -
Huszti74
csendes tag
Az összefoglalóban található BB72 rom telepítése után lefuttattam az OTA frissítést. A talált frissítés kb. 50MB amit automatikusan most telepít recovery módban. A kérdésem az lenne, hogy ez nálatok mennyi idő alatt történt meg? Már 40 perce világít az EUI logo a 2 másodperces szivárványos áttűnésekkel...
Izguljak, vagy ez természetes?
-
Danecay
addikt
BB72 féle frissítésről X520-hoz lehet tudni valamit?
-
Mocsokba
tag
válasz pusihusi #3246 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam én is, de engem nagyon zavart, hogy tyúklábas minden hol. Külön élmény volt TWRP-ből visszarakni a BB72-es backup-ot, mert a recovery is végig kínai volt.
Hála istennek, nem ez volt az első találkozásom TWRP-vel
Szóval én inkább maradok BB72 ROM-jánál.
-
Huszti74
csendes tag
Segítség Houston!
Eljutottam az adb devices parancs beírásáig, ám ekkor a leírásban szereplő üzenet helyett a futtatás után ezt írja:
A telefonon pedig csak akkor jön fel a debug engedélyezése ablak, amikor leválasztom és újra csatlakoztatom a PC-hez a telefont. A telefonon ekkor ez olvasható:Folytathatom a folyamatot?
Köszi!
-
Huszti74
csendes tag
válasz tibcsi0407 #3249 üzenetére
Köszi, akkor a másikat töltöm le.
-
Huszti74
csendes tag
Találtam még valamit.
Az összefoglalóban Ez a link: ")MTK Driverek Windows 10-hez. Telepítési leírással" valamiért nem működik.
Pedig ha jól gondolom ez sem ártana. Máshonnan letölthető ugyanez?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
3 hónappal ezelőtt a lányom kapott egy Le2-t, amit az Oppomart-tól rendeltem neki.
A webshop-os rom tud magyarul, de sok marhaságot csinál, így esedékes lenne a rom cseréje. BB72-re váltanék.
Amiket eddig letöltöttem a művelethez:
1, adbdriver_new,
2, Le2_EUI_5.8_TWRP,
3, Leeco_x620_BB72_GS_5801708221S-5.8.017S_OTA_V00_r1,
4, X620_BB72_14S_OTA_ActivationA jelenlegi rendszerről csináltam képernyőmentést is, íme:
Ezek ismeretében kell még valami a sikeres romcseréhez?
A leírt módszerrel megoldható?
Nem szeretném téglává tenni a lányom telefonját...Köszi a segítséget, üdv: Huszti 74
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3244 üzenetére
Ha te találsz normális launchert, ami erre a telóra pl alul nem 6 ikont akar tenni... Biztos. Kikapcsolás menü bővítése nem megoldható... ADB: nem tudom miért nem megy (ha sikerül bekapcsolni legalább)... Nekem nincsen erre kapacitásom. Ha valaki meg tudja oldani, hajrá... Várom én is szeretettel. Egy dolog nagyon tetszik: villog a vaku bejövő híváskor...
-
Keeperv85
nagyúr
Én három dolog miatt fogom ezt a romot hanyagolni:
1, normális launcher hiánya
2, kínai szutyokkal tele
3, linux alatt nem megy az adb+1: nincs újraindítás menü....
-
Mocsokba
tag
Sziasztok!
Kamerával nekem is vannak gondok. Mind a gyári, mind a Camera FV-5-el.
Mégpedig videó felvétel közben egyszer csak úgy gondolja, hogy ő most újraindítja a telefont.
Találkoztatok már ilyen problémával BB72 féle ROM van fent, Le 2 Pro-n.
Üdv:
-
iys245
csendes tag
Köszi!
És a kamera hibákról mi a véleményed, új szoftver javithat rajta? -
kissb1212
csendes tag
válasz tibcsi0407 #3232 üzenetére
Köszi szépen
-
kissb1212
csendes tag
Sziasztok.
A B20 miatt szeretném lecserélni a az x620-at x527internatiolnal-ra. Érdeklődni szeretnék hogy arra is fel lehet-e telepíteni a BB72 ROM-ot vagy arra teljesen mások kellenek majd. Az x527-ben vajon van-e teljes magyar nyelv? Pedig már úgy megszerettem az x620-at.
Köszönöm Balázs
-
iys245
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég lettem Le2 tulajdonos, véletlenül, mert a Pro-t akartam de a párom benézte.Szomorúan láttam h ebben nem a sony 21 mp-es kamerája van, de talán ez az Omnivision lapka se rossz. Még nem lett új ROM a telóra rakva, talán ezért is vannak hibái a telefonnak.Kamerázásnál ha pl rányomok az ISO beállitásra, akkor a fehéregyensúlyt adja ki, stb.Teljes a zűrzavar.Méretet sehol nem tudok állitani a gyári szoftveren.Videófelvételnél ha visszanézem, van egy sípoló alaphang a felvétel alatt, viszont ha átküldöm a felvételt másik telóra, ott nincs ez a zaj.
Segítségeteket szeretném kérni, tudom hogy volt róla szó itt a fórumban, de nem tudok órákig visszakeresgélni, csak annyi lenne a kérdésem, hol találom meg a telóra a jelen pillanatban elérhető legjobb és legfrissebb ROMot .EUI 5.6-os jelenleg. Nem én, a párom fogja megcsinálni.És a lépéseket, mit hogyan kell csinálni.
Másik kérdés, melyik a legjobban használható kamera app amit használtok. Köszi -
szabi1987XM
tag
Persze akkor jelenik meg amikor már eladtam Bár nekem miui volt a bestof akkor is
[ Szerkesztve ]
When Life Gives You Questions, Google has Answers
-
pusihusi
addikt
-
sicc33
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3220 üzenetére
Most megertettem . Akkor at kell allitanom hogy egyesevel ebresszen a kis piszok. Most hogy ezt igy leirtadbremlik mintha multkor is penteki nap nem keltett fel ...
-
tibcsi0407
félisten
Nem érted mire akarok kilyukadni.
Szóval, ha csak arra állítod, hogy Munkanapok, akkor nem király, mert pénteken nem ébreszt, 1 nap eltolódás van valamiért.
Ha beállítod egyesével az 5 hétköznapot, akkor viszont ébreszt mindig.
Szóval ezt próbáltam megtudni, hogy melyik lehetőséget választottad.
A másikat meg azért kérdeztem, mert a 3rd party ébresztőket elkaszálja az EUI.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
sicc33
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3218 üzenetére
Beallitottam a felkinalt H-P ebresztest. Nem telepitettem masik ora alkalmazast.
-
sicc33
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3216 üzenetére
Munkanapon volt (hétfő - péntek). Mit értesz egyébként nem gyári ébresztőn?
-
sicc33
aktív tag
Érdekes dolgot követett el a teló már kétszer is. Hiába van bekapcsolva az ébresztő funkció (óra alkalmazás) az értesítő sávban nincsen kitéve a kis óra ikon. Nem is ébreszt .... volt is rohanás.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3212 üzenetére
Fogalmam nincs mire, de márciusi rom alapja van...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3210 üzenetére
Ha beválik és nem fűti pl. a telót, mint az ipari kazánt a szén, akkor LEHET én kipucolom mindennapi használatra alkalmas szintre...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3208 üzenetére
Valószínűleg az IR nem megy. Az ujjlenyomatolvasó működik, a kamerák is, a GPS-t később megnézem... Telefonálni lehet....
launcher > kuka...
-
tibcsi0407
félisten
Új Le 2 AOSP.
A kínai alkalmazásokat törölni kell a GAPPS flashelése előtt.utdetailing.hu
-
norbert0
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátom, akinek én választottam Le x620 készüléket Spemall-ról, betörte a kijelzőt. (csak asztalról esett szőnyegre, úgyhogy tényleg javasolt folyamatosan a glass rá)
Azt szeretném kérdezni, tudtok olyan szervízt Magyarországon, aki meg tudja ezt javítani? Vagy honnan rendeljek új kijelzőt? (gondolom utána bárki megjavítja) -
Balage700
tag
válasz tibcsi0407 #3202 üzenetére
Igen arra, akkor nem szóltam. Marad a fapados akkor.
-
Balage700
tag
válasz tibcsi0407 #3200 üzenetére
Jaaaa, nekem mondjuk nem sürgős. Amikor időm van akkor nézem meg jött-e üzenet. Azt hittem a kijelző. Én is várom már a 018-at kíváncsi vagyok hogy mennyit fejlődött a rendszer. Ha ennyit ülnek rajta nem lehet rossz. Kamerát kicsit pimpelhetnék, ha már 821-es-ben is ugyanez a szenzor van. Vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB / 6GB RAM Dual SIM LTE - Cloud Navy SM-G780G/DS
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Nokia G50 4/128Gb Független - Repedt kijelző - Megkímélt állapot
- FOXPOST AZ ÁRBAN! 3DB Samsung Galaxy A51 4/128GB Független - Repedt Kijelző - Megkímélt állapot
- FOXPOST AZ ÁRBAN! iPhone 11 64Gb Független - 87% Akksi
- Samsung S23 Green 5G Kártyafüggetlen 2026.07.18-ig garanciás Gyönyörű állapotú
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G MysticBronse 256
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest