Hirdetés
-
Mobilarena
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Atnezve a topikot ezeket a romokat lattam a legtobbet: bb72, small eui, auriel, miui.
Melyiket erdemes, illetve mi az ajanlott (pro/contra). Magyar nyelv nem szukseges.
Ui: X520 a tomtop-rol (5.9.023S). Akkor ezen is van trojai? 7-s droidbol melyik a jo?
-
Meister88
csendes tag
válasz
gonorrea
üzenetére
Egyébre állítottam, az még az első pár lépés. Miután minden megvan vagy skippelve van és fogad a kezdőkép megörültem. Viszont amikor a beállításokba léptem azon belül idő, dátum és ott akartam állítani, na akkor jött ez a luancher leáll dolog. Mindegy egyenlőre működik, ha ismét megadja magát akkor megy Pestre, hogy formázzák le és tegyék rá a legfrissebb dolgokat.
Merjem még egyszer megpróbálni és ne skipplejek semmit? Hátha úgy maga lenne a tökély...

-
gonorrea
senior tag
válasz
Meister88
üzenetére
nem jól fogalmaztam: régen kezdő lépéseket angol/kínai nyelven kellett végigcsinálni különben jött a hiba mint nálad. Lényeg, hogy már "sínen" vagy

szerk: időbeállításnál át kell rakni a régiót először egyébre (ha jól rémlik, régen volt már, asszony használja azóta a telefont)
-
Meister88
csendes tag
Nah az zsír. Szerintem akkor próbáljam meg újra előről és ne skippeljek semmit? Félek hogy megint nem lesz jó.

Most állítottam be az időt és a wifit, de az időzóna valamiért kína és ha váltani akarom akkor kiírja hogy leáll az a launcher. :-/ Úgyhogy manuálban beállítottam az időt és kész. Valami csak nem ok még ,de legalább már használható.
-
Meister88
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A nyelv a Recovery menüben angol, de amikor felmegy a BB72 akkor ott magyarra váltottam.
Leszedtem az ADB progit, felraktam de nem látja a telót. Telefon lehúz. Próbáltam Recovery menüben az ADM sideloadot, kiválasztottam a két dolgot és start de failed lett az eredmény. WIPE-nál csináltam egy wipe cache meg Dalvik motyót és wipe. Ezt megcsinálta sikeresen ezután újra próbáltam a sideloadot de semmi. Még mindig recovery menüben vagyok, telefon gépre dug és felismerte a gép.
Gyorsan felmásoltam az új BB72-t plusz az ADB programban csináltam egy installt, és az is jó lett. Ezután a recovery menüből felraktam az új BB72-t, megcsionálta.
Maygar nyelvre állítottam, skippeltem mindent és most jó a teló.
Persze semmi sincs beállítva, idő, wifi, újjlenyomat, sim kártya, de ezeket már gondolom be tudom utólag.Köszönöm a segítőkészséget, remélem minden ok lesz.
Most állítottam be az időt és a wifit, de az időzóna valamiért kína és ha váltani akarom akkor kiírja hogy leáll az a launcher. :-/ Úgyhogy manuálban beállítottam az időt és kész. Valami csak nem ok még ,de legalább már használható.
-
Meister88
csendes tag
Na...
Letöltöttem az újat, de nem tudom felmásolni, mert nem ismeri fel a telefont a gép. FTP-t nem tudom, hogy hogyan kell használni. A Data, cache és Dalvik cache adatokat letölröltem, majd újra felraktam a régebbi BB72-t, skippeltem amit csak lehetett, de az fogadott, hogy a Setup Wizard alkalmazás sajnos leállt.
Recovery menüben a WIPE-ban van egy olyan, hogy Format Data. Az mindent letöröl? - gondolom, így elvész a jelenlegi régebbi BB72 is a telóról és nem lesz mit telepíteni?Az internal storage kivételével törölhetek mindent? Arra gondoltam, ha a System-et is tölröm a WIPE-al és úgy telepítem újra, akkor hátha jó lenne.
-
Meister88
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jelenleg ezt az oldalt találtam összefoglalónak, vagy van másik?
https://logout.hu/bejegyzes/tibcsi0407/leeco_le_2_le_2_pro_custom_rom_es_twrp_telepitese.html
Annyit tudnál kérlek még segíteni, hogy azt honnan tudom letölteni? Egy linket ha küldesz, akkor nagyon hálás lennék. Plusz hogyan tudom felmásolni a telefonra, ha a windows nem fogja engedni?
Ne haragudj az idétlenkedésért, de még sosem csináltam ilyet ezelőtt és tudom, hogy téglát lehet csinálni csinálni a telefonból, ha elrontok valamit. -
Meister88
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem tudom skippelni, csak az első ablakot. Nem a legújabb, tavaly nyáron rakták rá. Ha újabbat telepítek akkor jó lesz? De gondolom ahhoz formázni kellene a telót. Valamint honnan tudok újat letölteni? Plusz hogyan másolhatom a telóra (a WIN7 nem ismeri fel, mindig kiírja hogy az eszköz telepítése sikertelen volt)?
Recoveryban van egy olyan opció, hogy Wipe, ott le tudok törölni mindent? Ha azt megcsinálom utána rá kellene másolni ezt a BB72-t és újrarakni? Vagy az megmaradna?
-
Meister88
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem.
Leeco LE2 X620 a telefon, BB72 van rajta. Tegnap folyamatosan elkezdte kiírkálni, hogy a Launcher leállt. Nincs mese lemásoltam a képeket, stb és csináltam egy factory resetet. Szépen megcsinálta, de amikor elérek oda, hogy hozzáadom az ujjlenyomatot, akkor kiírja, hogy a Setup Wizárd leállt, majd onnan visszaléptet a szerződés elfogadási képernyőhöz. Ha újra próbálom akkor szintén. Ezután recovery menüből próbáltam újratelepíteni a ROM-ot (BB72); megcsinálta de ugyanaz a hiba. Valaki tud segíteni? Laikus vagyok a témában, nem igazán tudom, hogy mit hogy kell, ezeket is csak a youtuberól lestem, plusz az a szerencsém, hogy a telón van a BB72 (meg van valami supersu de ezt sem tudom, hogy micsoda). Plusz van valami olyan program amivel könnyen tudom kommunikálni a telóval(fájlmásolás)? Mert a WIN7 néha felismeri néha nem, de 30-ból 1x ha összejön.Jelenleg a teló csak bekapcsol de nem jutok a menüig,és a beállításokig, mert a wizardot sem tudom befejezni.
Ha valaki tud segítsen, Akár egy telószámot is elfogadok ha úgy gyorsabban menne a kommunikáció; természetesen én hívlak fel.Előre is köszönök mindent!
Üdv,
Tamás -
slezakimi
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Csak most merjél másik romot telepíteni

Ha zárt a bootloader és TWRP alól rakok fel másik romot akkor tégla lesz? -
slezakimi
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát nem tudom
.
Mindegy fenn van amit akartam, működik minden
-
slezakimi
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen be.
Már fenn is van Auriel romja.
Amit nem értek megint zártnak írja a bootloadert.
Ha jól emlékszem az előző ilyen telómnál bekapcsoláskor írta is nyitva van, vagy valami figyelmeztetés volt.
Itt nincs. TWRP fenn, custom rom fenn. Ki érti? -
slezakimi
senior tag
Kinyitom, a device info akkor true, de ha újraindítom utána megint zárva van, valamit biztos én rontok el.
-
slezakimi
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen egy számsor meg mellette hogy fastboot
-
slezakimi
senior tag
Létezik, hogy nem tudom kinyitni az x520.-n a bootloadert?
Lefut minden, TWRP fenn, de a device info false mindenre.
Vagy valamit benézek? -
amadeus11
senior tag
Írtam a LEECO Supportnak, hogy hard brick-es a LE S3 X622 Helio X20as telefonom. Ezt válaszolták:
Hello !
Thank you for contacting US LeEco Support. I'm sorry to hear that your phone has been bricked. Unfortunately, we don't have a flashtool that we can send you to reflash your phone back to the stock ROM. Please try factory resetting your phone to test and see if you're able to access your phone normally after that. If you're still having problems with your phone, you may need to have it repaired. Since you are in Hungary and the phone you have is not sold in the US, I will list our other global contacts below. Please keep in mind that if your phone was rooted, this would void your warranty.
Russia
Hotline: 8800 700 -85-90
Email: support@le.ru
Website: http://www.le.ru/India
Hotline: 1-86030703070
Email: indiasupport@le.com
Website: http://in.lemall.com/in/helpself-pid-58.htmlChina
Hotline: (86)-010-85569491
website: http://cn.lemall.com/onlineservice.html?ref=cn:dl_kfBest Regards,
Liliana M
US LeEco Support
Nem tudom mit csináljak. Küldjem el Kínába, Indiába (LOL) vagy Oroszországba? Vagy küldjem vissza a Tiny Deal-nek és ők vagy visszaküldik vagy se( feltéve, ha rá bírják rakni a trójais ROM-jukat) vagy esetleg Pesten találok valakit aki életet lehel a telóba. Ugye nem sok minden van hozzá. Stock Recovery és Stock Rom. Valahogy fel kellene küzdeni rá egy TWRP-t, az alól telepíthető a stock ROM. Vagy várjak hátha lesz rá okosság? -
92dawe92
csendes tag
Oké köszi a gyors választ!!! Csak nincs semmi kinai app ezért furcsalom a tomtop nem erolteti a kinai appokat??
-
Balage700
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Kár lenne a Leeco miatt.

-
Z10N
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ennyire komoly a helyzet? Akkor az S3 tesztnel azert volt zugolodas.
-
Z10N
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Juliusban mar volt leak a zip-ekrol, szoval keszen vannak a romok. Gondolom a teszteleshez kellett 2 honap.
-
amadeus11
senior tag
Nálam valami driver probléma lehet, pedig a drivereket speciális újraindítás után telepítettem: mtk vcom driver telepítése után ez az üzenet fogad:

Készülék csatlakozásakor meg ezt csinálja: Felismerés ill eltávolítás hangok közepette: [link]
-
arfer
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Erről tudnál pár szót írni? Úgy emlékszem, még nem volt szó arról, hogy az X622 vagy X626 nem kompatibilis az X620-al. Próbáltam rákeresni a neten, ott sem írnak semmit, illetve de, egy német oldalon pont azt írják, hogy nyugodtan lehet használni az X620 ROM-okat. Ezek szerint ez nem igaz
? Mediatek chipset-esekről beszélünk természetesen... -
amadeus11
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Elrakom a szekrény tetejére, valakinek jó lesz Karácsonyí ajándéknak. Hátha addig lesz rá okosság.
-
Z10N
veterán
Olvastam meg julius elejen, hogy jon az N alapu eui6 augusztus vegen. Van mar valami hir?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
amadeus11
üzenetére
Ne erőltesd a Le 2 dolgokat az S3-hoz, de ezt már privátban is megírtam. Nem tudom miért akarod mindenáron örökre tönkretenni a telefont.
Legközelebb pedig vásárlás előtt ajánlott tájékozódni, nem hagyni, hogy a kedvező ár elcsavarja a fejed.
Azért remélem találsz hozzá valamit a neten! Én leginkább a kínai oldalakon nézelődnék (pl. YDSS). -
amadeus11
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A le 2 pro x622 unbrick romját próbáltam rátenni. vagy legalább egy recoveryt valahogy felerőszakolni. Nem jött össze. Hibát ir ki a flashtool.
-
amadeus11
senior tag
Flashtoolal próbáltam felrakni a stock romot, de azt írja ki scatter file is invalid.
-
amadeus11
senior tag
Sikeresen tégláztam az új LE S3-at! A Launcher nem akart betölteni, a képernyő villogott, mondom nem baj, bemegyek recovery-be és újratelepítek. Sikerült is bejutni, ott viszont nem voltak gombok, csak a recovery felirat. Akkor mondom megpatchelem a recovery-t először, ami látszólag sikerült is, de aztán a teló nem indul újra. Most ha rádugom gépre csak a piros led világít szomorkásan
A teló meg se moccan. Se recovery se fastboot. Mit tegyek, hogy jól legyek ?
-
sicc33
aktív tag
válasz
Balage700
üzenetére
Szerintem hiába van kikapcsolva, akkor is gyors töltést csinál a drága. Egy óra alatt feltolta 96%-ra 16%-ról. Szerintem ez normál töltéssel nem menne.
Egyszer próbaképpen megnéztem mekkora feszültséggel tölti, 9V-ot mutatott a műszer

Egy biztos, ha váltanom kell visszatérek a Xiaomi-hoz. Bár már ők sem készítenek 5" alatti készüléket. Ami van, azt meg inkább hagyjuk ...
-
Balage700
tag
válasz
attiati
üzenetére
Szerintem igen, nekem úgy felforrósodik a teló, pedig a menüben kikapcsoltam a gyorstöltés funkciót is. Mindenesetre biztos hogy hosszabb az élettartalma mint ha folyamatosan gyorstöltésen van.
Filmnézésre is szoktam használni a mobilomat. Pendrive meg jobban meríti az akksit. :I Bár a leeco mobilokkal semmi gond szerintem, csak én első szériás darabot sikerült vennem, és lehet ezért sok a probléma vele. -
attiati
veterán
válasz
Balage700
üzenetére
Mindig gyorstoltesen nyuzom
Az árt a gyari toltovel is? (Epp most rendeltem belole még 1et.)Regi Motorola atrix 2-be 9e ft lenne az aksi
Leecoba meg egy sokkal nagyobbat lehetne most 3500ert).Sd kartyat rendszeresen napi szinten hasznalnad?
Egy akarmilyen pendrive ramegy egy type c atalakitoval.
-
Balage700
tag
válasz
attiati
üzenetére
Nekem egy Jiayu S3 telóm volt, amit anyumnak adtam oda. Kicsit alacsonyabb a antutu, de mindent tud használni rajta.
Anno én is rendeltem egy pótakksit, pár alkatrészt még megvehettem volna, pl, USB aljzat, most már nehezen lehet kapni. A jiayu azóta megszünt. Szóval nem hülyeség beszerezni pótalkatrészt. Szerintem ha 5V/1A-es töltővel és nem gyorstöltésen nyúzod tovább kitart az akksiIgazából nekem hiányzik a sd kártya és a rádió a telefonból. Alternatíva a Xiaomi még, ami normális támogatást kap, meg nem fontos az erős hardver sem. Legfeljebb majd a leeco telómat is valamelyik családtag megkapja lcd csere után, amiket itthon kapni a boltban az hulladék, szolgáltatótól meg szintén nem érdemes a 0 ft-os telefonokat erőltetni.
-
attiati
veterán
válasz
Balage700
üzenetére
Nem tudom elkepzelni, hogy 2-3 ev mulva mihez lenne keves ez a telefon, ha csak bongeszek, filmet nezek, zenet hallgatok.
Sztem az aksi elobb megadja magat, mint hogy elavulna a telefon.
Viszont addigra meg nem nagyon lesz pótaksi, vagy nem ilyen áron.
Hirtelen mindenki egyszerre akarja majd cserelni 1-2 ev mulva, utanpotlas meg nem biztos, hogy lesz a Leeco helyzete miatt. Gondolkodom rajta, hogy veszek egyet elore. Nem tudom, hogy allasaban tonkremegy e es hogy egyaltalan lesz e ujabb gyartmany, vagy 1-2 ev mulva is a mostani gyartast adjak oda. -
junkpod
nagyúr
válasz
Danecay
üzenetére
Sziasztok, ez a 3-dik LeEco topik amibe benézek, de úgy látom ez pörög csak.
Felnéztem xda-ra, látom, hogy ez a legfrissebb Aurel rom: Small EUI by aurel ߷ V3 ߷ 26S . Van ennél ajánlottam rom?
Le2 X520 Snapi változatot rendeltem, meg úton van, gearbestes, nem tudom milyen rom lesz rajta.
Egyébként az X520 az egyértelműen azonosítja a teló hw verzióját (snapdragon 652)? Csak, hogy ne teglazzak
Twrp, su is az xda-n erdemes keresni? -
attiati
veterán
cseréltetett már valaki aksit a leecojában?
csak kíváncsiságból kérdemitt a videó, nem tűnik egyszerűnek
az aksi meg 15 - 20 usd körül van
[link] -
ZoZoˇˇ
aktív tag
Hello
X620 20S van fent esetleg van már ennél jobb is?
Ha van kérhetnék linket?.
Üdv -
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
A régi telefonomban volt olyan funkció, hogy ébresztés előtt x perccel kidobott egy értesítést, amivel jelezni tudtam, hogy ébren vagyok, tehát nem kell csörögnie. Ennél a telefonnál ezt hol tudom beállítani?
Valamint a minimum hangerő is elég hangos ébresztéskor, ezen lehet változtatni?
Aurel romját használom. -
Voloka
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tőlem jöhetne, csak akkor is el kell adni az enyémet.
Cserélném is, persze ráfizetéssel. -
NCOtumi
csendes tag
Sziasztok! Valakieg tudja nekem mondani hol tudom lefrissíteni az androidomat 7-es verzióra le2 pro-n? Köszi
-
attiati
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
vagy egy Leeco 2 x527

-
Voloka
tag
Belefutottam a B20 nyűgbe. Amíg a telekomos adat előfizetésem volt, nem zavart.
Most a nyűves vodás adatom van, de ők meg a környéken csak a B20-al adnak.
De mivel jó az előfizum, így sajnos váltanom kell a telómat! -
attiati
veterán
Éppen vennék egy "type c to jack" átalakítót és most nézem, hogy már lehet kapni olyan adaptert, ami "type c to jack + type c."
Így egyszerre lehet tölteni és zenét hallgatni. Nem létkérdés, csak ha már úgyis rendelek, akkor miért ne.
Rendelt már valaki ilyet? Van belőle megbízható minőségű?
-
Balage700
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ja, sajnos benne marad a kontúr. A fekete pixelek látszanak, ami a szürke képernyőnél fehérnek látszik.

-
Balage700
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem csak szellemképes lesz, nincs stucked pixel. Amíg nem cserélek panelt benne, vagy telefont, addig kihúzom.
Ha még csavarozva lenne a telefon, akkor nagyobb lenne a bütykölési kedv, de mivel ragasztott nincs kedvem piszkálni.
Szétszedésben király vagyok, összeszerelésben, hm nem annyira. 
-
Balage700
tag
Hátha valakinek a hasznára lesz, amit most felfedeztem. Ugyebár a telóm LCD képernyője nekem néha szellemképes lesz, ami kicsit zavaró. Nu, sikerült eltüntetni a következő app segítségével: [link]
RGB és fehér szürke fekete színeket váltogatja, mint egy stroboszkóp, amit ha 10-15 percig úgy hagysz úgy tűnik, megoldja az ilyesfajta problémát. Szürke árnyalatnál látszódott nálam a böngésző kontúrja, ez a technika faxán helyre rakta.
Lehet csak én fogtam ki egy selejtes panelt, de lehet valaki másnak, esetleg más készülékkel is majd előjön, gondoltam hasznos, ha megosztom. 
-
nTaur
csendes tag
Sziasztok!
X620-am mostanában többször produkálja, hogy eszméletlen iramban merül. Általában, normál használat mellett 2 napot bír, de az elmúlt 1-2 hétben több alkalommal sem bírt fél napnál többet. (töltési és felhasználási szokások természetesen minden esetben azonosak.) Arra tippelek, hogy az akku kezdi felmondani a szolgálatot, de azért megkérdeznélek Titeket is, hátha van tipp a problémára. Egyébként, ha akku csere lesz, létezik olyan akksi, ami nagyobb kapacitású és belerakható? (Néztem a Le 3 pro akksit, de ha méretre stimmelne is, a csati kivezetése miatt nem tűnik megoldhatónak.)
Köszönöm a segítséget!
nTaur -
Voloka
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
:-( Értem.
Visszaestem a "boldog szocializmus" érzetébe.....
A szabál, az szabál! Mindenki tudhat máshol arról, hogy egy ilyen teló feleslegessé, hozzáférhetővé vált, csak azok nem tudhatják meg elsőkézből, akiknek az ilyen a gyengéjük, akik ilyennel foglalkoznak!
Teljesen "normális" egy elfuserált rendszerben, de nem XXI.-ik században.
Kérek javaslatot, hogyan tudnám az ilyen telefon rajongóinak a tudtára adni, hogy van egy ilyen telefon, ami hozzáférhető?
( Hirdetni? Nem házat, kocsit, ruhát, szerszámot fazekat kínáltam! Nem Asus-t, Lenovot, iPhone-t, vagy Samsungot!) Le Eco-t, az LeEco fórumon!
Tehát, azt elmondhatom, hogy elcsesztem, hogy rendbe tettem, de azt, hogy feleslegessé vált, azt nem..... -
Indy1
tag
elveszodtem a sok model szam kozott
Kerem irjatok le a kulombsegeket a X620 X622 X626 kozott
A 4GB RAM verziorol van szo
melyik az Le S3 es melyik a Le2 Pro?B3 es magyar nyelv nem szamit akkor melyik a legjobb valasztas?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Az összefoglalóban linkelt, tibcsi által írt TWRP telepítéses cikkben a recovery telepítő jó az x520-hoz is vagy csak a x620-hoz? Ha nem, akkor valaki be tudná linkelni a jó recovery-t?
-
attiati
veterán
Lemaradtam a témában:
Most vegül minden x52x változat b20-asítható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

? Mediatek chipset-esekről beszélünk természetesen...
Fejlődnek a kínai telók, most már tudják a tervezett elavulást is szerintem.
Régi szép idők, amikor csak egy csavarhúzó kellett.