- Realme GT 2 - aláírjuk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huszti74
csendes tag
tibcsi0407 és Dave855 köszi a segítséget, este megpróbálom kiokosítani a telefont.
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
Megoldottam, újra felraktam recoveryből a BB72 romot, és most nem akarom OTA frissíteni... Az "eredeti" webshopos rom miatt a régi TWRP-vel tettem fel a dolgokat. Lehet, hogy az OTA zipet már az újabbal kellett volna telepítenem?Közben felmerült egy másik "probléma", nem működik a Pokemon Go... Ha jól sejtem ez a nyitott BL miatt lehet? És persze a rootolt telefonokat sem szereti ez az app. Erre van megoldása valakinek?
Köszi!
-
Huszti74
csendes tag
válasz tibcsi0407 #3260 üzenetére
Mi a teendő ilyenkor? A hosszú power off-al megszakítható a frissítés telepítése? Esetleg tégla lesz?
Vagy tegyem újra a romot TWRP-ből??? S.O.S. Plíííz! -
Huszti74
csendes tag
Az összefoglalóban található BB72 rom telepítése után lefuttattam az OTA frissítést. A talált frissítés kb. 50MB amit automatikusan most telepít recovery módban. A kérdésem az lenne, hogy ez nálatok mennyi idő alatt történt meg? Már 40 perce világít az EUI logo a 2 másodperces szivárványos áttűnésekkel...
Izguljak, vagy ez természetes?
-
Huszti74
csendes tag
Segítség Houston!
Eljutottam az adb devices parancs beírásáig, ám ekkor a leírásban szereplő üzenet helyett a futtatás után ezt írja:
A telefonon pedig csak akkor jön fel a debug engedélyezése ablak, amikor leválasztom és újra csatlakoztatom a PC-hez a telefont. A telefonon ekkor ez olvasható:Folytathatom a folyamatot?
Köszi!
-
Huszti74
csendes tag
válasz tibcsi0407 #3249 üzenetére
Köszi, akkor a másikat töltöm le.
-
Huszti74
csendes tag
Találtam még valamit.
Az összefoglalóban Ez a link: ")MTK Driverek Windows 10-hez. Telepítési leírással" valamiért nem működik.
Pedig ha jól gondolom ez sem ártana. Máshonnan letölthető ugyanez?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
3 hónappal ezelőtt a lányom kapott egy Le2-t, amit az Oppomart-tól rendeltem neki.
A webshop-os rom tud magyarul, de sok marhaságot csinál, így esedékes lenne a rom cseréje. BB72-re váltanék.
Amiket eddig letöltöttem a művelethez:
1, adbdriver_new,
2, Le2_EUI_5.8_TWRP,
3, Leeco_x620_BB72_GS_5801708221S-5.8.017S_OTA_V00_r1,
4, X620_BB72_14S_OTA_ActivationA jelenlegi rendszerről csináltam képernyőmentést is, íme:
Ezek ismeretében kell még valami a sikeres romcseréhez?
A leírt módszerrel megoldható?
Nem szeretném téglává tenni a lányom telefonját...Köszi a segítséget, üdv: Huszti 74
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Házimozi belépő szinten
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest