Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louie D
csendes újonc
Az komolyan hangzik
Szerintem végül csak nyersz vele, egy rakás hasznos skillt föl tud szedni az ember, meg kicsit talán az értékrendre is jó hatással bír hosszútávon
Én max a sorkatonaságot tudnám említeni amiben tartósabban részem volt, ott is össze volt zsúfolva az ember olyanokkal, akiket nem maga választott meg, hogy kik legyenek... Nekem szerencsém volt, mindenkivel nagyon jóba lettünk szinte azonnal a körleten. Mélypontok mindig, mindenhol voltak, vannak és lesznek is. De ami igazán számít, az csakis a felemelkedés, ami utána következik 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem végül csak nyersz vele, egy rakás hasznos skillt föl tud szedni az ember, meg kicsit talán az értékrendre is jó hatással bír hosszútávon
Én max a sorkatonaságot tudnám említeni amiben tartósabban részem volt, ott is össze volt zsúfolva az ember olyanokkal, akiket nem maga választott meg, hogy kik legyenek... Nekem szerencsém volt, mindenkivel nagyon jóba lettünk szinte azonnal a körleten. Mélypontok mindig, mindenhol voltak, vannak és lesznek is. De ami igazán számít, az csakis a felemelkedés, ami utána következik