- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazzi023
csendes újonc
Hát teljesen megértem, két külön világban nőttünk fel!
Édesapámra hajaznak a szavaid, amit teljesen megértek, pl ha tehetném én sem telefonon szerkesztenék!Ezért csinálom a telefonos bizniszt, hátha egy laptopot össze tudnék dobni mondjuk egy RTX 4060-al
Ami azt illeti, engem a számítástechnika másodikos koromban ért el igazán, amikor kaptam egy laptopot crackelt Windows 7-el, amit a nagyapám rakott rá! Arra pont elég volt hogy YouTubeozzak vagy a böngészőben játsszak. Ugyanettől a nagyapámtól kaptam egy PC-t hatodikban egy GTX 650 Ti volt benne meg egy I5-4690K 16GB DDR3-ezt a gépet rádiózásra használta, a Tordas rádiót és a Tilos Rádiót szerkesztette vele. Ezt azóta már fejlesztettem, de a gépház emlékként ugyanaz; de mostmár egy Ryzen 5 3600, RTX 2080, és 32 GB DDR4 RAM van benne
Amúgy tökre érdekel ez a 2000-es évek elejei internet és számítástechnika világa, kíváncsi vagyok milyen lehetett anno 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest