Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grimm2015

    senior tag

    válasz Enigma1945 #66381 üzenetére

    De akkor minek kérdezel, ha nem érdekel a válasz? Nyilván nem azt kell kiemelni amiben jó vagy, hanem azt, amiben hibázol.
    Yodamest 3éve ugyanúgy "a csapata a hibás", és egész előző szezonban azzal jött, hogy ő mennyivel a szintje fölött játszik, mert negatív WR-rel felfelé tudott mászni, most meg Plat tierből Silver tier alján játszik, ahol lealázzák.

    Hiába mondja, hogy 3/12/3 (IRON1, és IRON3-ba végzett szezonban) JG szar volt, amikor ő 0/7/8 (GOLD4 és PLAT4-be) végzett.
    És nem érti miért mondják, hogy ő rajta ment el a meccs... Amikor az ellenfél ADC-nek (is) 10OP pontja volt... Az első dolog amit a játékban meg kell tanulni, az az önkritika.
    Csak a SAJÁT HIBÁD SZÁMÍT, csak az korrigálható.
    20+killel is ment el rajtam meccs úgy, hogy a csapatom egy nulla volt, simán lehozható volt a meccs, még is én hibáztam azzal, hogy rajtam ütöttek egyedül, és megöltek.

    Neked a legtöbb hszed alapján, (már jó ideje) S kapsz ki folyamatosan, és a csapatodban 1-2 mindig 0/10. Persze soha nem raktál be linket képet stb, hiába volt kérve. Mellesleg ha te folyamat kikapsz S ranggal, akkor nem tudsz mit kezdeni az előnyöddel, tehát még a csapatodtól is bénább vagy.

    Én is kapok ki S+ ranggal, de nyerek D+ is. Azokat a meccseket, ahol folyamatosan béna vagy, mégis lehozza a csapatod, hajlamos vagy te is elfelejteni.

    Ott vannak a statisztika programok, elmondják többnyire mit csinálsz rosszul illetve jól.

    Ez mellett írta, hogy szar volt a rálátásom, nem vettem észlelőőrszemet, illetve szarul roamoltam 2X, és későn értem el a 6. szintet.

    Mellesleg az utolsó 3évben mennyit fejlődtél? (Egy teljes tiert az előző szezonban?)

    [ Szerkesztve ]

    Battlenet: Grimm#22690

Új hozzászólás Aktív témák