- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Magisk
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zivos
tag
válasz
ClydeBeka2 #41939 üzenetére
Alapvetően egyet értek veled, viszont valakinek (szüleinek) több a pénze mint az ideje. Ha van fizetőképes kereslet miért ne csinálnák? Te is csinálhatnád 30k -ért, legalább lenne konkurencia
. A legjobb "tanulás" a sok játék és az ingyen van. Youtébén is vannak fent meglepően jó videók amelyek nem egy hőssel foglalkoznak, hanem a játék mechanikájávál, mert hiába ismeri valaki X hőst ha a játékot nem érti.
-
Zivos
tag
válasz
Kanczy #41937 üzenetére
Akkor ezt most vesd össze azzal amire válaszoltál: "Hi! A f2p és free rota hősök közül melyikkel érdemes elkezdeni mint kezdő?" Na most kezdő szinten nincs team fight. Én aztán tényleg nem a KDA mutatómról vagyok híres (jobban szeretem a PVE -t, torony, farm), de Vaynevel még én is csináltam 14/0/2 -t. Egyszerűen az ellenfél papír hőseibe 3 lövés, egy bukfenc és vége már 2-3. szinten is. Mivel a 3. lövés sebez nagyot az első 2 lövés után nem is próbál menekülni.
-
-
FoLey-v
addikt
válasz
micafighter #41944 üzenetére
Kezdődik az új szezon és most mivel main junglerem a Trundle és ha esetleg bannolásnál előfordul,akkor legyen másik jungler championom,de akkor próbálgatom a free hősöket és eldöntöm.
-
saelin
veterán
Fuh, anyám... most próbáltam ismerősömnél játszani lol-t, de egyszerűen kegyetlen mekkora pingem van az ő wifijével. UPCs, nem tudom mi lehet vele.
-
FoLey-v
addikt
Szerintetek Evelynn mennyire jó jungleben a mostani szezonban?
-
micafighter
nagyúr
válasz
MeszarosB. #41935 üzenetére
A gurulás max dodge-ra jó, menekülő képesség akkor lenne az én szememben ha nagyobb lenne a range-e vagy falon át is müködne, mint pl caitlyn-é, de nem igy van. A lökés meg szuper, de csak egy embert tudsz ellökni, 1v1ben nagyon erős ha falhoz szögezed, de ha kettő három kerget akkor már csak lökésről van szó mert valoszinüleg ha gurulsz hogy stunolni tudd az egyiket akkor meg is halsz. Ha meg nem tudsz falhoz szögezni akkor 1v1be se sokat ér a lökésed sok esetben.
A gurulás pedig csak akkor 2 sec ha közbe lövöldözöl, ehhez pedig range-en belül kell maradnod, kiteolni lehet vele bizonyos szinten, de menekülni nemigazán.
Kog Maw, Jinx,Ashe Varus etc: Jog, Jinx meg Varusnak van az egyik legnagyobb range a játékban, szerinted szükségük van menekülő képességre? Vayne velük szemben a legrövidebb rangeü ADC. Btw jinxnek meg varusnak van AOE CCje. Ashe meg a kitekirálynő.
-
Dinter
addikt
válasz
ClydeBeka2 #41939 üzenetére
Nearnono, meg Thanatos mint oktató- goldosként
-
ClydeBeka2
őstag
"De nem értem miért lenne baj, ha a munkájukért pénzt is akarnak keresni? Ha van balek hajrá."
Ja hogy az teljesen oké, hogy igy mindenki előtt lehúzzák a hülyéket? Lehet, hogy nekem ennyi bőr nincs a képemen, ők meg ezrek előtt csinálják ezt. Valahogy nem tudnak szimpatikusak lenni.
Szerk.: Megtaláltam!!! http://esportakademia.hu/
Sirok rajta, hogy valaki ezt kifizette volna nekik. Sajnos a lol-részleget már levették. De egy részletet bemásolok:
- Az oktatók nagy részét a Magyar LCS csapata adja. A témákra közös munkával, ALAPOS utána járással készülnek, így azokat nem "zsigerből", hanem szakmai szempontokat szemmel tartva tanítják. Nem a ranglétrán lévő helyezés, hanem az elméleti és gyakorlati tudás összeszedésének és átadásának képessége a releváns. Ráadásként mindenkinek az egyéni kompetenciája is fontos tényező, ezért nagyban meghatározza, hogy milyen témákról beszélhet.
- A pszihológiai témákat viselkedéselemzők oktatják, tehát a témában járatos, akkreditált diplomával már rendelkezők, akik megfelelő háttértudással rendelkeznek és rengeteg módszert ismernek az oktatásra, fejlesztésre és a tudatos e-sportolás kialakítására.
- Egy tanóra 120 perc. Minden héten Kedden & Csütörtökön 17:00 - 19:00-ig vannak órák. Az órákat különböző oktatók tartják, témaköröktől függően.
- A kurzus ára 45 000 Ft, amelyet lehetőség van 2 egyenlő részletben fizetni: a kurzus elején és a kurzus közepén. -
saelin
veterán
válasz
micafighter #41934 üzenetére
Trist meg caitlyn nagyon troll karakterek... Nem egyszer volt már, hogy turret vagy fog of war alól lett kiszedve az enemy.
De jinx ultija is nagyon imba tud lenni. Életem első 4es gyilokja neki köszönhető.
-
MeszarosB.
tag
válasz
micafighter #41934 üzenetére
'Vayne-nek nincs menekülő képessége'
Szerintem egy 2s cooldownú gurulás, és egy lökés ami egyben stunolhat is elég erős menekülő képességek. Vayne azért 'short range' (Igazából az alaptámadás hatóköre átlagos csak nincsenek hosszabb képességei) mert ő az egyik ADC aki saját magának is tud peelelni, ezért sokkal önállóbb mint más ADCk.
Ezt vesd össze olyan ADC-kkel akiknek valóban nincs menekülésük (hatos szint előtt) (Kog Maw, Jinx,Ashe Varus etc) Ezekkel összehasonlítva Vaynet kifejezetten nehéz gankelni.
Vaynet tökéletesen kihasználni valóban nehéz. De egy kezdőnek ott van a lökése és gurulása biztonsági övnek ha valamit elrontana, ami miatt szvsz nem nehezebb Vayne-nel kezdeni ADCt tanulni mint más hőssel.
-
micafighter
nagyúr
-
hugi0
őstag
A hivatalos oldalon a tobbivel egyutt nezheto a magyarnyelvu stream.
http://watch.eune.lolesports.com/hu_HU#/livestreamMar tavaj is kaptak erte ellenszolgaltatast.
-
Dinter
addikt
FreeSM
-
Zivos
tag
válasz
ClydeBeka2 #41919 üzenetére
Szerintem nem kapnak pénzt konkrétan a LCS -ért, de nem tudom. Ha kimennek egy rendezvényre azért meg valószínűleg igen. Nekem még az is új, hogy ezért fizetni kellene, pont most hallottam hogy azért nem közvetítik az orosz LCS -t, mert nem közvetíthetik. Ott is van egy magyar játékos, most passzolom ki. A LoL iskoláról én is hallottam, aki oda jelentkezik megérdemli
. A VB -n lehetett is nyerni 1 tanfolyamot a feliratkozók között. De nem értem miért lenne baj, ha a munkájukért pénzt is akarnak keresni? Ha van balek hajrá.
-
-
whitezo88
nagyúr
Hi! A f2p és free rota hősök közül melyikkel érdemes elkezdeni mint kezdő? Egyelőre CooP-ban. (btw látom a launcherben a rota hősöket, de a listámban locked-ok.)
Illetve így hogy érdemes építgetni a Mastery-ket? Egyelőre 2 pontom van rá, szóval tényleg kb nulláról
-
Solad
addikt
Miért van az ha kapok egy freewint bo3-ban?
-
ClydeBeka2
őstag
Szerintem kapnak érte pénzt is, ha nem is túl sokat. Valamint elég drága cuccokat is, meg ezt-azt. De nálam nem csak a profizmus hiánya tette be a dolgot, hanem hogy ezzel vissza is akartak élni. Arra a dologra gondolok, amikor valamiféle "LOL-iskolát" akartak csinálni, ahol 50.000 FT (!, nem vicc) ellenében adtak volna órákat. És a kommentek 90%-a arról szólt, hogy most ez komoly-e, mert olyan nevetséges volt. Erről esetleg tud valaki valamit?
-
FoLey-v
addikt
Megkérdezem,hogy lol-ban ha rp-t szeretnék venni bankkártyával akkor csak beütöm a kódot meg amit kell és ennyi levon pl. 1000ft-ot és megkapom a számlát meg nem fognak adni ennyi?
-
Zivos
tag
válasz
kenwood #41910 üzenetére
Nem ez a munkájuk, ezt csak szórakozásból csinálják, munka után. Persze már a WSS meccsei alatt is voltak problémák, azokat azért illett volna javítani, de tavaly nem sok. Apropó azokat hol adták? Szerintem csak ők. Koránt sem olyan rossz a helyzet mint írod. Nektek Buci volna való, pechetekre a héten nem volt. Ő az aki hivatalos formában próbál közvetíteni, csak a meccs, semmi humor, bár próbálják már nevelni :-). Nem mondom hogy nézhetetlen, de azért a Pierce-Darygh páros a legjobb, bár kétségkívül Arwyll tudta ellensúlyozni Piercet. 3 jelenet amelyektől ti ezek szerint a falra másztok, szerintem a meg legjobbak:
https://www.youtube.com/watch?v=1Fm7tOA2AWg
https://www.youtube.com/watch?v=yecEc4x_zm8
https://www.youtube.com/watch?v=NDMsMwTeVcMEzek miatt nézem őket, ilyenek tuti nincsenek az angol közvetítésekben.
-
nike_
addikt
A H2k erősnek látszik, szerintem idén a top 2-ben benne lesznek. -
kenwood
veterán
válasz
Plasticbomb #41909 üzenetére
Tegnap csak az uol meccset neztem meg,felvetelrol,youtubeon,a rendes angolt.
18 perc utan mar fent volt a neten.60 perc utan mar hdban is.csutortokon neztem a magyart szinte vegig,de rengeteg technikai hiba volt,ami toluk fuggetlen.
Sajnos ezt elkepesztoen amator modon kezeltek.
Megy a 6000-es nezettsegu stream,lefagy a (a hivatalos) erre kitabolnak,bejelentkezik valaki a facebook fiokjaba,majd egy masik ablakban megnyitja a masik kulfoldi youtube streamet.
Addig kb. 4-5 perc eltelik a meccsbol
Ilyesmit vagy tizszer eljatszottakMeg az a baj,hogy sztem nem neznek kulfoldi streameket,ezert nagyon sok butasagot mondanak.
Melle ugye Thanatosz kappan hangja,amit nehez ep esszel kibirniMagyar nyelvu alternativa nincs,es valszeg nem is lesz,mert a csapat egyik tagja elment a riothoz dolgozni,tul jok a kapcsolataik mar.
ha tobb meccset is meg akarok nezni,akkor azt szoktam csinalni,hogy elinditom a streamet a youtubeon,nyomok egy pauset,kb. 1 orara csinalok mas programot,majd szabadon tudom tekergetni az analyst desk uresjaratait (nem az egeszet,szoktak jok temak lenni meccsek kozott is)
-
saelin
veterán
Most vittem először amumut supportnak és nagyon-nagyon bevált!
Bár a buildem tök kísérleti: [link]
-
Dinter
addikt
Roccat Champ select ingame is ilyen stílusos, vagy csak LCS-ben? Nagyon jól néz ki.
-
kenwood
veterán
válasz
#53932800 #41902 üzenetére
En picit megijedtem,amikor meglattam a trundle,shen,kindred triot.raadasul csacsi nem igazan jo a magekkel,de a giants ellen ennyi is eleg volt.Diamond jo,fox jo,hylissang kevesebbet hal sokkal.Viszont steelbacknek alig van killje.lehet,h nem is vardags volt gyenge,hanem a unicorns strategiajaban nem tud igazan ervenyesulni az adc.Ez elegge visszauthet,ha niels,rekkles,vagy forgiven ellen kell majd menni Az erdekes,hogy mennyire kantaljak a unicornst.Sztem ok a fnatic utan a masodik legnepszerubb csapat,pedig van jopar erosebb naluk.
-
Dinter
addikt
A champselect mindenhol olyan mint az lcs-en?
-
törölt tag
Szép UOL win volt -
micafighter
nagyúr
Standard táblát kértél, abba jobb az MR. Ha van elég runalapod meg runád akkor csinálj külön táblákat AP vs AP és AP vs AD.
AP vs AP ba legjobb pirosba MagicPen, nagyba flat AP, sárgába flat HP kékbe flat MR.
AP vs ADbe piros MagicPen, nagyba flat AP, sárga armor és kékbe flat AP.
De van olyan hős is akinek kékbe jobb a cdr de ez függ a hőstől meg a járátékstilusodtol. Erdőbe megint más kell mert ott magic pen hasztalan, jobb a hibrid pen vagy hőstől függően jobb a pirosba AD (pl Nidalee) vagy AS (pl Diana).
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- 3D nyomtatás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vallás
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest