Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
Nyitottam egy Star Guardian Jinxet, egyből ki is vettem. Eléggé életképes adc még mindig, legutoljára fél éve játszottam vele, de azt hiszem előveszem újra. Nagyon aranyos skin, sok effektel.

-
RangerFox
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ez lehet butaságnak fog hangzani, de ha megakarod tanulni az adc-zés mesterségét, akkor ne sz*rozz, vedd meg Kalistát, gyakorolj vele sokat, tanulj meg ugrálni, tradelni, csinálj nagy playeket az ultiddal és élvezd a játékot. Az egyik legnehezebb adc (vagyis champ), de szerintem nagyon élvezetes vele játszani. Nagy benne a kihívás is, de én őmiatta nem hagytam fel még a játékkal. Szeretem a kihívást igénylő champeket, szeretek sokat tryhardolni hogy belejöjjek a dologba, és eszméletlen jóérzés, amikor sok gyakorlás után 10 meccsből nyolcszor nyered a lanet és a meccseket is, vagy pentázol, vagy valami hasonló.
De ha nem szereted a nehéz champeket, és kezdő vagy, akkor Ashe, Sivir, Jinx trióból választhatsz, könnyű velük játszani, farmolni és carry képes adc-k. Esetleg Tristana még az, aki ellen nehéz játszani, elég safe pick a w miatt.
-
RangerFox
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ha kék esszencia kell akkor azt tudsz venni ipért champ shard formájában a boltból. Amúgy s osztályzatú játékért kapsz ládát, évente egyszer egy hőssel.
-
RangerFox
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
De most akkor supportként is farmol vagy mi?
Elnézést, mezei játékos vagyok, nem értem az efféle low level tactikokat... Most látom a printjét, már mindent értek.. -
RangerFox
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ezt nem vágom.
-
RangerFox
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Szívemből szóltál.

-
RangerFox
veterán
Valamiért tegnap este óta nem akar bejelentkezni a csevegési szolgálatba a játék. Kicsit idegesítő hogy nem látom a barátok listáját, illetve pickelésnél nem látom a chatet. Valaki tapasztalt ehhez hasonlót?
-
RangerFox
veterán
Nyitottam 3 ládát: Pulsefire Ezreal, Nagyszerű Twisted Fate (Legendary), Project Zed... Lucky

-
RangerFox
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Igazad van, normálon csak hülyék vannak. MINDIG!!! Nem dugom el ezt a stílust, mert idejössz sírni, elpanaszolni hogy milyen rossz csapattársaid vannak (mert mindig ők a hibásak), az enemy jobb, kikaptok, de te mindent megtettél, de nem jött össze. Először is ez szerintem idegesítő, másodszorra pedig teljesen követhetetlen néha. És ahogy mondod, igen, csak Normál (!) játékról van szó. Csak... Játssz. Csak normál, nincsen semmilyen tétje. Ha vesztesz akkor tanulsz belőle, ha eleget játszol, és jó is vagy, akkor többször fogsz nyerni, mint veszteni. De nem kell minden unranked normálos tapasztalatot megosztani, mert kb mindenki ezt csinálja. Hülyék mindig is voltak a játékban, és lesznek is, attól nem fognak eltűnni, hogy te itt panaszolod el a történteket. További szép estét.

-
-
RangerFox
veterán
Most komolyan miért kell sírni hogy bot így feedel, mid úgy feedel, 0-5-0-ban van, mindig vesztek, nem jutok ki innen soha, nem kapok kulcsot stb... Már elegem van állandóan ilyen hszeket olvasni.
-
RangerFox
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Még mindig a Black Alistar meg az a Ryze skina legritkább.

-
RangerFox
veterán
Silverfang akali
félhold őrszem
Szellemara morgana
odvas fa őrszemGondolkozom hogy beváltsam-e a skineket, rpt úgyse töltök fel már, így elég kicsi az esélye hogy jobbat kapjak.
-
RangerFox
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
-
RangerFox
veterán
Tegnap rankeden csapattárs közé bekaptam egy scriptelt yi easy botot. élmény volt nézni. Persze buktuk a meccset.

-
RangerFox
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
A jó az eléggé szubjektív. A support jósága a hasznosságán alapszik, abban pedig Janna, Thresh, Bard, Ali stb köröket ver rá szerintem.
-
RangerFox
veterán
Botgamet miért kell megosztani most őszintén?
-
RangerFox
veterán
válasz
FoLey-v
üzenetére
Őrületesen pici az esélye annak, hogy akivel összekerülsz normálon, pont azzal dobjon össze rankedon is egy teambe. Valamint az ilyenekből annyi van, hogy hülyeség felírni őket, túl sok van belőlük.
Normálon meg nem kell felhúzni magad (rankedon se amúgy), csak nyeld le, és lépj tovább. -
RangerFox
veterán
C9 vs. TSM meccs crazy volt nagyon... Amilyen unalmas az eleje, olyan izgalmas lett a végére, mindenképp érdemes megnézni, aki nem nézte.

-
RangerFox
veterán
A holdünnepi akciók során 70%-os kedvezménnyel csaptam le arra a fekete Lulu Skinre (rosszcsont lulu?). 292rp, pont annyi volt az accomon.

Beni97: Ha apnak szántad a rúnalapot akkor miért van benne 1 0,9 flat ad red?
helyette magic pen. -
RangerFox
veterán
Mindenki álljon már le azzal hogy őt a 10 besoroló után lejjebb dobta, mint ahol tavaly végzett. Először is ez várható volt, másodszor pedig mindenki oda fog kerülni az év végére, ahová való. Ha a skilled meg van, akkor nyerni fogod a gameket, és feljebb kerülsz, nem kell emiatt aggódni. Nem jó minden nap ilyen komikat olvasni, elveszi a kedvem..
-
RangerFox
veterán
válasz
Beni97
üzenetére
Az a táblázat ugyanaz, de a videóban sok plusz infót elmond, ami talán jól jöhet. Ez esetben vagy veszel másik rúnalapot vagy csinálsz egy tankot ami jó tank tophoz meg suppnak, csinálsz egy standard apt (az úgy kb használható ap bully suppnak, miden meg akár jungleban is), standard ad a topos ad assassinokhoz, az ad junglehez meg, és egy atck speedeset adcnek.
-
RangerFox
veterán
válasz
Beni97
üzenetére
Sehogy. Kicsit erős túlzás persze, de suppnak is 3 fajta oldalt lehet csinálni (Enchanter, tank, bully), egyikbe se illik bele az amiket felsoroltál, jungleba annyi hogy a sárgák armort adjanak, ez nagyban segít az életben maradáshoz, de a champtől függően jungleba is lehet sok oldalt csinálni. Topra is champtől függ hogy milyen rúnával viszed. Azt tanácsolom ne sajnáld az ipt, különösen rúnára ne, sok ipd lesz, ha eleget játszol. Ezt a videót ajánlom, nagyjából oké oldalakat csinált, csemegézz, mire van szükséged, aztán mérlegelj hogy milyen oldalakat akarsz csinálni.
-
RangerFox
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Én igazából nem ajánlom ezt a packot, 450-es champek vannak benne, nem drágák, nem is dob nagyot a kezdőkön, inkább annyiért egy megfelelő méretű IP boostot vegyen, és azzal olyan champere gyűjtsön aki tetszik neki, meg szeret vele játszani, ha tényleg nem bír annyit játszani, farmolni.
-
RangerFox
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Most komolyan nem kell minden kis low szintű meglepetésedet megosztani velünk, nem zavar, csak ilyen alapvető dolgokat, normal game statotak, meg azt, hogy kb a legolcsóbb champeket összevásároltad, nem kell megosztani. Ha kérdés vagy valami van akkor nyugodtan tedd fel

-
RangerFox
veterán
válasz
Beni97
üzenetére
Ezzel vitatkoznék, latere nagyon elgyengül bekapsz egy stunt és szétszednek. Mid gameben nagyon erős, ez tény, dmg, tank, push, minden egybe, de magasabb divben nem túl gyakori, mert nem nehéz ellene játszani, és ha odafigyelsz arra hogy ne stackeljen, akkor useles champ lesz az egész játék alatt.
-
RangerFox
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Hali, nekem lenne kedvem ha van még hely, elküldtem a barátkérelmet lolon.
-
RangerFox
veterán
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Nem értem ezzel mi a gond...
-
RangerFox
veterán
válasz
FoLey-v
üzenetére
Nem szabad feladni. Esténként játssz, és ne szünetben, több a "noob". És ne a csapattársaidat hibáztasd, sok mindenen elmehet egy meccs, lehet épp rajtad, mert egész végig jól teljesítettél, csak a végén elb*sztatok egy tfet és lose. Hibáztasd magadat, mert nem tudtad carryzni, még az is jobb mintha másokat hibáztatsz. Először fogadd el a saját hibáidat és fejlődj, addig ne várd azt hogy feljebb kerülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Asszem egy évig kijátszottam a riot luckomat.