Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hali!
Van egy nagy problémám. Kicsit beújítottam a konfigomat ... Volt egy ABIT nf7-s alaplapom, most szereztem egy an8-as ABIT-ot. Minden megy frankón, a tuner-t viszont nem tudom felismertetni.
Látja, hogy ott van a kari (multimedia video controllet-t lát), de sehogy sem megy fel a driver.
Előző lapomon simán ment a tuner. Ott kezdődött a probléma, hogy felraktam a 64 bites xp-t, és megpróbáltam ráerőltetni a 32 bires gyári drivert. Itt már az elején megállt, és úgy 5 perc után - mivel nem csinált semmit - kinyomtam. Feltettem a 32 bites xp-t, de most meg jött a jó öreg "gfx outrider" hibaüzi, meg valami hosszú szám (asszem 65......, valami ilyesmi). Nem tudom, mi lehet...talán beleírt valamit a tuner BIOS-ába (vagy EEPROM, nemtom). Azért érdekes a probléma, mert visszaraktam a régi PC-be a tunert, de ott is ugyanez a hiba.
Néztem több slotban is, de semmi.
Több helyen is olvastam ezt a hibát, légyszi írjatok, mi lehet a baj.
Köszönettel! Páá. -
Köszi a választ mindenkinek. Igazából pont ez érdekelt!
Egy másik dolog - bár lehet, hogy nem ebben a topicban illene kérdeznem - mi a különbség a 32 és a 64 bites oprendszerek között...? (Mert most már van lehetőségem felrakni a 64 bites verziót is...gondoltam megkérdezem a véleményeteket!)
Olyasmit hallottam, hogy jobb a memóriakezelése, de nem tiszta a dolog. Előnyőket és hátrányokat írjatok pls. Köszi! -
Na mégegyszer! Pls help!
Hali!
Egy kérdés: WinFast TV2000XP Deluxe kártyám van. Ehhez kéne WinXP driver, x64-es. Már csak ez az egy hiányzik, hogy meglegyen minden a 64 bites XP-n, pls segítsetek!
Úgy tudom, 64 bites Vista-hoz van driver, de nem akarok Vista-t használni, elég volt már...
Köszi! -
Hali!
Egy kérdés: WinFast TV2000XP Deluxe kártyám van. Ehhez kéne WinXP driver, x64-es. Már csak ez az egy hiányzik, hogy meglegyen minden a 64 bites XP-n, pls segítsetek!
Úgy tudom, 64 bites Vista-hoz van driver, de nem akarok Vista-t használni, elég volt már...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Néztem több slotban is, de semmi.