- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smaul
csendes tag
válasz
HPLoveCraft #10201 üzenetére
Hát ezen besz*rok. Nekem is megy. Nem néztem egy hete, azért nem is reagáltam, egyébként AMD Radeon HD 6800-as VGA-m van.
Mi az Isten történhetett? Hozzá se nyúltam, semmit nem telepítettem. Ilyet még komolyan nem láttam...
Holnap találkozom egy sráccal, veszek egy használt TV2000 XP Expertet, azért nem is néztem, már teljesen leírtam a saját kártyám, de amikor olvastam, hogy neked megy, gondoltam bekapcsolom, hát berosáltam!
Köszi, hogy megírtad, hogy megy!
Remélem mindenkinek megoldódott.
üdv,
-
antocskin
tag
válasz
HPLoveCraft #10170 üzenetére
Ez elég fura, mert úgy emlékszem nekem is péntekről szombatra ment el ezért gyanakszom valami frissítésre.
Winfast pxdvr3200 h (win 7 pro *64)
Én is csináltam már mindent. Szoftvert-drivert újratelepítettem, visszaállítottam két héttel korábbra. A visszaállítás után közvetlenül jó volt, de a következő újraindításnál megint ugyanez…
Eszközkezelőben nálam is minden ok.
Olvastam valahol fentebb (évekkel korábbi bejegyzés), hogy a Leadtek leállt a tv-tunerek gyársásával és lehet hogy már szoftveresen nem igazán támogatják.Bár remélem nem ez van…
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest