- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
robicsek2 #4063 üzenetére
Néhány szerencsésebb embernek már most is elég egy szobaantenna. Az AH kültéri antennát ír, úgyhogy a szobaantenna továbbra is szerencse kérdése marad. Egy-két év múlva talán kicsit tolnak még a teljesítményen, de erre nem érdemes építeni.
Parabola most sem kell, csak egy normális tetőantenna. -
bzoley
veterán
válasz
robicsek2 #3925 üzenetére
Bizony lezárta.
A december első napján induló üzemszerű sugárzásig DVB-t adást már nem láthatunk.
Szerinted elmúlt már december?daa-raa:
Eszembe is jutottál egyből, amikor nekiálltam bekábelezni a tunereket. Kicsit még én is meglepődtem, egyik sem volt merőleges, pedig arra készültem, hogy ki kell műteni a gépből. Az Expert felfelé néz, a másik hátra. Persze a többivel nem lett volna ilyen szrencsém. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
robicsek2 #3915 üzenetére
Ráadásul a MinDig TV oldalán nagyon egyértelműen és szabatosan leírják, hogy milyen körülmények között számíthatsz zavartalan vételre: [link]
Csak két mondatot idézek: "A zavartalan vétel jó állapotú tetőantenna és koaxiális kábel esetén biztosítható. Szobaantennás vételre akkor van jó esély, ha elég közel lakunk az adóhoz."Úgyhogy tájékozódj, mielőtt veszel valamit.
Szerinted nagybetűkkel kéne ráírniuk a tuner dobozára?? -
bzoley
veterán
válasz
robicsek2 #3915 üzenetére
Pedig tudhatnád, ha beleolvastál volna az érintett témákba. Már több, mint egy hónapja az a fő téma, hogy milyen antennákkal hol vehető, nem vehető a MinDigTV.
Szobaantennára nem fogsz táblázatot találni, a többi a MinDigTV oldalán elvileg kinn van. Nálam még szobaantenna nélkül is rendesen jön minden csatorna.És használd a szerkesztés gombot, azért van.
-
bzoley
veterán
válasz
robicsek2 #3901 üzenetére
Talán kelleni fog egy jobb tetőantenna, sok-sok állítgatás, és még több szerencse. A DVB-X topic elég sokat foglalkozik vele.
Kérdés, hogy neked mi a sok? Egy órányi felvétel Mpeg2-ben max sávszéllel ~4GB, gyári dvd profillal talán még ennyi se. Szerintem nem sok. Ha neked igen, állíts be visszafogottabb értékeket, de arra számíts, hogy ezzel gyengébb minőséget is fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest