- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen okostelefont vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Helló!
Következő kérdésem lenne a Tuneremmel kapcsolatban.
Egy Winfast TV2000xp expert kártyáról lenne szó, Winfast pvr2-es programmal karöltve.Amióta bejöttek ezek a 16:9-es felbontású csatornák, ezekkel egyszerűen nem tud mit kezdeni a program. Mármint ami az arányos nyújtást illeti.
A mezei 4:3-as csatornákkal semmi gondom. Szépen szétnyújtja a képet arányosan. Persze ilyenkor levág a széleiből, de ez nem gond.Viszont az eleve 16:9-es csatornákat nem képes normálisan nyújtani. A monitor 1920x1200-on fut. De szerintem ettől még el kellene, hogy tudja nyújtani a képet.
Alapállapotban mindenféle nyújtás nélkül így néz ki a kép:
Csinálta megy screenshotot beírtam a méreteket pixelben. Itt is látszik, hogy valami nem stimmel. Az alap adás 1500x890-ként jelenik meg. És amint látszik full screenben sem hajlandó ezt növelni.
A következő képen a "videó nyújtása" menü van bekapcsolva. Látszik, hogy semmi mást nem csinál, mint elnyújtja a két szélét maximumig. 1920-ig. Viszont függőlegesen változatlan marad a méret.
Tehát a kérdésem, hogy mit lehet tenni azért, hogy teljes képernyőn nézhessem a 16:9-es adásokat is? Az egyáltalán nem lenne gond, ha levágná a kép szélét.
Próbálkoztam a többi beállítással is. 4:3, 16:9, 4:3 pancan... Egyik se vezetett eredményre. Próbáltam a PVR újratelepítését, de semmi. Nem is tudom mit vártam, hiszen a 4:3-as adásokat továbbra is szépen elnyújtja.Ha van valami ötlet szívesen várom. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest