Keresés

Aktív témák

• dZeta

csendes tag

válasz Symbio #4391 üzenetére

szal az a gondom, hogy a videokártya és a TV kártya nem megy együtt :Y
    - már minden szabad slotba bedugdostam a TV karit :(((
    - az összes BIOS állitgatási lehetőséget (ideértve az akkuresetet is) :(((
    semmi :O
    csak akkor punnyad be felállás helyett, ha a TV kari bent van...
    ha kiveszem újra simán feláll a rendszer :F
    szal üt a guta mert - hacsak nem gyári hibás a TV kártya :((( - valahol valami ütközés van de nem tok rájönni hogy mi és hol... már arra gyanakszom hogy a Radeon és a TV kari nem férnek meg egymással... már-már arra gondolok hogy új BIOSt hozok le mer ami most van az 2004-es és már van újabb verzió... mer a mostani BIOS a leírás szerint képes automatice kiküszbölni a hardver-ütközéseket de mégsem teszi... :(

egyszerűen tanácstalan vaok, csak járom a Netet de semmi... :((

valahol van egy régi, 2000-ben, turkálóban vett és évekig jól működő TV kártyám ami ennek az előde, de azt meg nem találom, mert a gép amiben volt megboldogult és szét lettek hordva meg elajándékozva a belsőségei, uhhogy mégcsak azzal sem tom kipróbálni hogy esetleg ez az új kari eleve gyári beteg :(

ez van, köszönöm az első választ és remélem lesz majd aki konkrét tanácsot tud adni :))
    addig marad a guglizás meg a :W
    köszi sziasztok

• dZeta

csendes tag

Skacok kérlek segítsetek mielőtt darabokra töröm a kártyát... :O
    szal van egy aopen AX4SPE Max II alaplapom P4-el és 1G RAMmal
    van benne egy Radeon x800-as kártya is ami a monitorra adja a jelet
    Ddélután három óta sz*r*kszom vele... :W
    ahogy berakom, megszólal a Dr.Voice (egy érthetetlenül beszélő tyúk) és közöl valamit ami elvileg a hiba... de teljesen érthetetlen mert mert kicsi a speaker :((
    ezzel paralel a monitor sem indul meg a rendszer sem :(
    már minden variációt megpróbáltam hülyére neteztem magam és nem tom most se hogy miért nem megy együtt a kettő :F
    tudna valaki mondani valamit? :R

Aktív témák