- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
törölt tag
Akkor nem mondtam hülyeséget.
Az utóbbi probléma nem hiszem, hogy valós lenne. Errefelé is hasonló a helyzet, mégsincs ilyen problémám. Eleve szabványos a minimális távolság két csatorna közt, ezzel minden tunernek meg kell bírkóznia, a szolgáltatónak meg betartani. Inkább valahol felharmónikusok keletkeznek a rendszerben és ezek bezavarnak. -
ddt99
tag
Huh, Summer, felcsillantottad a reményt
Ha sikerül odaszervezni egy szakit, lécci írd majd meg, mi lett az eredmény. Én jelenleg leginkább a videó tunerén keresztül veszek fel, az ugyanis nem csíkoz, de sajnos a képminősége is gyengébb, mint a kártya tuneréé (mármint a csíkozást leszámítva). Nem bánnám, ha végre teljesen rendeltetésszerűen tudnám használni a cuccot...
-
ddt99
tag
Szia Summr, talán félreérthetően fogalmaztam: az interferencia-dolgot egyértelműen csak TD problémájára állítottam. Hogy a miénk mi lehet, arról még mindig fogalmam sincs, pedig egy jó hónapig próbálkoztam vele, cseréltem tápot, procihűtőt, stb. Más bejövő jellel illetve másik géppel viszont nem állt módomban kísérletezni, úgyhogy ezek még létező opciók. Mindenesetre, ha neked sikerül rájönnöd, mi az, lécci dobj egy emilt, mert jó vagy nálam egy sörre
-
törölt tag
A kártya bemenete és, egyes helyeken, a bemeneti jel között van valami gebasz. Talán bemeneti szűrő, vagy hasonló. Amennyiben lehet leosztatlan jelet próbálj bevinni a tunerbe. Ha továbbra is csinálja, akkor próbáld meg az ellenkezőt: osztd le a jelet többször, hátha csak túlvezérlés.
-
Christoph
aktív tag
Sajnos nincs x64 driver és valszeg nem is lesz. Én anno küldtem egy emailt nekik amiben erre vonatkozott a kérdés, és azt írták (ez kb 2-3 hónapja lehetett) hogy nincs is tervbe véve, de figyeljem a weblapjukat, ha lesz, felteszik.
Eléggé gáz, pedig bíztam abban hogy legalább az ilyen nevesebb cég időben lép....
Bocs, ez a válasz DopeBob-nak ment....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest