- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
#90122034 #753 üzenetére
Azt esetleg ellenőrizheted, hogy a távirányító kábele nem hibás-e. Pl. a csatlakozónál, vagy a másik végén. Esetleg nem feszítetted meg valamikor? Az elem sem elvetendő. Eddig vagy öt ilyen kártyát építettem be, de a távir. soha nem hülyült, úgyhogy imeretlen a probléma. Viszont ha néha jó, akkor csak valami hasonló gond lehet. Amikor én vettem a tunert, még nem voltak alverziók. Igazából nem is tudom, most mik a különbségek. Majd utána nézek.
LOTR
Csak át kéne nézni a csatlakozók árnyékolását mégegyszer. Bár az utóbbi időben nekem is ezt csinálja, de beraktam egy másik gépbe, az eredeti tuner helyére és ott jó volt(egy másik keületben). Végül én vettem egy erősítőt. Előfordult más jellegű zaj is, de az a gépnél a közeli kábelek miatt, ezért azt a részt aluminium szalaggal áttekertem. Pedig gyárilag is háromszoros árnyékolás van a kábelen.
[Szerkesztve] -
ddt99
tag
válasz
#90122034 #753 üzenetére
LeeFer,
azért én futnék vele még egy kört a helyedben, mielőtt megszabadulnék tőle. Én is nemrég vettem a kártyát, valamikor karácsony körül. Nem mondom, hogy nem kellett kicsit utánaolvasnom ennek-annak a telepítés kapcsán, és azt sem, hogy nem volt semmi gondom, de ez egyrészt betudható annak, hogy teljesen zéró voltam tv-kártya/capture vonalon, másrészt a telepítési problémáim legnagyobb részét - mint utóbb kiderült - az ACE Mega pack okozta.
Jelenleg minden, ismétlem minden hibátlanul működik: ez azt jelenti, hogy megy a saját PVR, illetve a Dscaler és az iuVcr is, sőt, némi erőlködés után most már a Windows natív hülyesége is együttműködik vele gond nélkül (ez alatt a Windows media encoder csomagot kell érteni). A programok nem ölik egymást, közvetlenül egymás után is hajlandóak futni, van hang és csatorna mindenütt, működik a távirányító, stb. Egy dolog van, amit nem próbáltam, de nem is érdekel, ez pedig a rádió rész, nálam ez ott fog megporosodni ahol vanÉs ami a lényeg: a kép szép, sőt, Dscaler alatt egészen hihetetlenül néz ki, már csak azzal tudnék spilázni rajta, ha ki tudnám deríteni, mi az a cucc a gépemben, ami húz bele egyetlen halvány, alig látható, de nagyon kitartó csíkot. Vagyis nagyjából elfogytak a problémáim, talán még hiányozni is fognak
Mindezt nem azért mondom, hogy veled szemben hú de jó nekem, hanem mert szerintem kis erőlködéssel összeüthető a dolog. A gépem nagyon hasonló a tiédhez, oprendszer is ugyanaz, sőt azóta megkapta a Service Pack2-őt is, gond nélkül.
Ha van konkrét kérdésed, szívesen elmondom a saját tapasztalataimat, akár privát mailben is. Persze te tudod, ha egyszerűbbnek tűnik egy másikra átállni, én megértelek.
És hogy a konkrét kérdéseidre is válaszoljak: az enyémet Philips FQ1216ME MK3-nak ismeri fel a Dscaler (ez a kártyán lévő tunerre vonatkozik), amúgy pedig Revision A (aminek pedig rossz a híre, mint olvastam), a távirányító pedig nálam sem működött elsőre, de vettem bele elemet+kicsit odakoccantottam valami keményhez, és ettől észhez tért
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest