- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
Gabohun76 #2611 üzenetére
Hy! Megnyugodtam, nem csak az enyém ronda kívülről, viszont a képminőség hasonló, csak nekem 250-es a lámpa. Gratula hozzá, királyos. Gondolom a vászon gyári, de ha nem akkor maximális tiszteletem.
A hétvégén kigitteltem, lefestettem a cuccot, és átterveztem az optikát, most olyan a gépem, mint egy kályha egy nagy csővel a hátsójában
kár, hogy nem lett elég a festék, most mehetek megint boltba
, még egy ezres... utána ha működni is fog, akkor jönnek majd a képek.
Egyébként, miután 100.000 forintért lehet már venni olyan projektort, ami igaz, hogy 640x480-as de 22.000 óra az üzemideje
, és akkora, mint egy mobiltelefon
, nem csodálkozok, hogy nem nagyon építget senki, az még egy kis panelben is elmegy.
-
mokkacsoki
tag
válasz
Gabohun76 #2592 üzenetére
Hát először is egy 15 ös LCD FULL HD van hozzá egy ilyen lap amin van HDMI componens bemenet.akkor egy HDTV PRO lencse.3 féle fresnel,2 DB trafo,az eggyik lámpához a másik a lcd hez+távírányitó is van.egy izzó amire már van ház építve "állytható"azthiszem 250W de nem biztos.
-
Achilles209
tag
válasz
Gabohun76 #2590 üzenetére
Az enyém:
- 17"-os LG 1710S monitor (DVI)
- írásvetítő simple okbjektív (a jobbik minőségből)
- írásvetítő fresnel (teljesen átlagos)
- írásvetítő venti (cserés, mert hangos kicsit)
- 250W Sofita Fémhalogén izzó plusz elektronika, plusz tükör
- külön venti, izzó kapcsoló, biztivel
- 2 centis bútorlap, a régi minőségi cucc, nem a préselt hulladék, de a kivitelezés elég gáz, gitt, plusz festés ráfér.Tetszik a te géped is, főleg a külalakja
Triplet lencsét lehet, hogy tudnánk olcsón szerezni, ha több embernek is kell, olyat, mint amilyeneket az izzoteken árulnak, csak nem variofókuszos, de lehet, hogy még olyan is van:
[Vizuál Kft.]
írásvetítők szervizelésével is foglalkoznak, és vannak már tripletes, variofókuszos írásvetítők. Külföldről tudnak rendelni, és lehet, hogy olcsóbb így, plusz nincs vele macera. Ha valaki pesti és érdekli a dolog, menjen be, és kérdezzen a szervizesektől, és legyen szíves megosztani velünk az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest