- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
mokkacsoki #2695 üzenetére
Ezeket mi lóvéért adnád?
-Fresnel 320mm ×400mm,F=550mm>-
-HDTV pro lens triple projektion F=500 Dia=100mm -
Gabohun76
csendes tag
válasz
mokkacsoki #2597 üzenetére
Küldtem privit Mokkacsoki!!
Köszi! -
Achilles209
tag
válasz
mokkacsoki #2596 üzenetére
Hy, megkérdezhetem, hogy a fresnelek mekkorák, és mennyibe kerültek? A triplet és a szállítás ára is érdekelne. Lehet, ha nem lesz jelentkező, és mégis megtartom a gépem, akkor fejleszteni fogom... egyszer.
Noti lcd-vel kapcs. nem tudok sokat nyilatkozni. Gondolkodtam rajta, és 2 lehetőséget láttam: Asus EEEPC az óccó és kicsi, persze kis felbontással, Vagy Toshiba Portégé M200, 14", 1400x1050-es felbontás, érintőképernyő, ez is olcsó, de olyan jó gép, hogy sajnálnám szétszedni. A led nálam felejtős még mindig.
-
mokkacsoki
tag
válasz
mokkacsoki #2596 üzenetére
Kb ezek meg ugye egy ház csomó tologatóal meg minden fütyivel.csak fel kell fúrni.
-
mokkacsoki
tag
válasz
mokkacsoki #2468 üzenetére
* ez lemaradt/de ugye ez egy 15" ös HD proji lenne és nekem ezért fontos hogy ne legyenek a fényerővel gondok,mondjuk a kontraszt elég magas amúgyis a panelnél
-
Őrült Ödön
tag
válasz
mokkacsoki #2460 üzenetére
Csao,
A 400W-os égő nem lesz kicsit sok? Feltételezem, fémhalogénre gondoltál, én szoktam bizniszelni fémhalogén szetteket, szinte mindenki 250W-osat rendelt ezidáig..
Az a 400W csak egészen nagy lcd esetén javasolt, vagy ha valami optikai machináció miatt túl nagyok a fényveszteségek!
Bár létezik itt sikeresen megépült kókányproji, 400W-os égővel is :-)
-
mrkatona
tag
válasz
mokkacsoki #2456 üzenetére
Ha a felbontása 1440x234,akkor felejtős. Én azzal építettem meg,kínlódtam vele egy darabig,de végül visszaépítettem tv-nek.
Elsőre nekem tetszett a képe,de aztán rájöttem,hogy nagyon kevés az a felbontás az amit tud.
Az 1440 átverás,azt oszd el 3-al.Amúgy itt vannak róla képek:
mrkatona.fw.hu
-
Achilles209
tag
válasz
mokkacsoki #2453 üzenetére
A listában nincs benne, de a Samsungok 80%-ban építhetőek. Nagy a valószínűsége, hogy jó lesz.
-
mokkacsoki
tag
válasz
mokkacsoki #2452 üzenetére
Elnézést(nem LG hanem Samsung)Bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged