Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
Minden fémhalogénnek megvan a saját elektronikája. Ehhez nem értek, mert nekem ŐrültÖdön adott mindent, ami az izzóval kapcsolatos. Esetleg őt keresd privátban, hátha.
Nem a fresnel méretétől függ a vetített kép mérete. Inkább a fresnel fókusztávjától, mint ahogy a képemen is látszik fentebb.
Így akkor te is csak a monitorod egy részét tudod majd kihasználni. Én ezt úgy oldottam meg, hogy DVI-vel csatlakoztatom a gépet, és a panelillesztést kikapcsolom a videókari szoftverében, így a kisebb felbontás, nálam 800x600 az lcd panel közepén jelenik meg kicsiben, és nem feszíti ki teljes képernyőre, így belefér a fresnelbe, nem kell ablakozgatni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Gumi és felni topik
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Windows 10
- DUNE médialejátszók topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest