Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
Minden fémhalogénnek megvan a saját elektronikája. Ehhez nem értek, mert nekem ŐrültÖdön adott mindent, ami az izzóval kapcsolatos. Esetleg őt keresd privátban, hátha.
Nem a fresnel méretétől függ a vetített kép mérete. Inkább a fresnel fókusztávjától, mint ahogy a képemen is látszik fentebb.
Így akkor te is csak a monitorod egy részét tudod majd kihasználni. Én ezt úgy oldottam meg, hogy DVI-vel csatlakoztatom a gépet, és a panelillesztést kikapcsolom a videókari szoftverében, így a kisebb felbontás, nálam 800x600 az lcd panel közepén jelenik meg kicsiben, és nem feszíti ki teljes képernyőre, így belefér a fresnelbe, nem kell ablakozgatni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Powerbank topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest