Hirdetés
- Apple Watch
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Huawei P30 Pro - teletalálat
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Achilles209
tag
válasz

ZimmerZoom

üzenetére
						A helyes válasz 54egész594. Én is számolgattam vele még régebben, de inkább maradtam a fémhalogénnél egyenlőre, mivel azzal kevesebb a macera, és nagyobb panelhez is jó. Vannak 1000 lumenes ledek (osram), csak MO-n nincs, nameg az ára....
Megnéztem a monitoros dolgot is, és arra a következtetésre jutottam, hogyha be is lehet állítani a panelillesztést asztali PC-hez, akkor is csak Digitális DVI csatin keresztül (ami nekem nincs, csak analóg van
 ). Így marad a keystone, ami meg lassítja a gépet, de csak egy kicsit, viszont az egér szaggat tőle, mint állat. Videót folyamatosan játszik le vele, és a minőséggel sincs gond. (Geforce 7800 Silent-nél)Keystone RLZ.

- 

polszki26
tag
válasz

ZimmerZoom

üzenetére
						1 lumen az a fényáram, amelyet az 1 cd (kandela) fényerősségű, minden irányban egyenletesen sugárzó, pontszerű fényforrás 1 sr térszögbe sugároz.
tehát gondolj bele, van két fényforrásod, az egyik 30 fokban a másik 20 fokban sugároz ugyanolyan erősen... ezeket mondjuk tedd fél méterre a faltól, és igy látni fogod, h a 20 fokos csak egy kisebb kört világit meg ugyanolyan erősen mint a másik, tehát teljes térszögre viszonyítva kisebb a fénye a másiknál...

Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
 - Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység
 - 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
 - Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
 - Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység

- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Így marad a keystone, ami meg lassítja a gépet, de csak egy kicsit, viszont az egér szaggat tőle, mint állat. Videót folyamatosan játszik le vele, és a minőséggel sincs gond. (Geforce 7800 Silent-nél)