Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Masooo

aktív tag

válasz ElektrikusDE #11364 üzenetére

Nem scarton megy ahogy láttam bár csak érintőleg néztem mögé de a scart kábent nem láttam. mintha egy snassz optikai szálat láttam volna osszesen csak a hang átvitelre mert a kép részt nem használják, a panasonicot is be kell állítani a távirányítón olyan módba, hogy csak hangot hangosítson a tvről.
    Holnap járok arra, kihúzok mindent és befotózom akkor amit látni.

oil120:
    Nem értenek hozzá így a beállítások részt nem babrálták, de én nézegettem, nem láttam mély beállításokat.

A kihangosítás amúgy 2 nappal korábbig minden adón működött.

Azt viszont néztem, hogy a keresésnél van valóban digitális és analóg csatorna is sok digit kevés analóg.

Általános megoldás nincs arra, hogy akkor mindenre meg lehessen oldani a hangosítást mint amúgy régen is? Lehet hogy átkódolták az ingyenesen elérhető dolgokat de akkor nem sikerült jól ebből a szempontból.

• Masooo

aktív tag

Sziasztok

Egy érdekes hiba miatt szóltak nekem apámék.
    Van egy régebbi samsung lcd tv náluk. Nem nézik sokat így bárja már sok éve. Van rajta egy panasonic dvd 5.1-el. Ezzel hangosítják, mert koruk miatt a fülük sem tökéletes és a tv hangzásilag is írtó gyenge.
    Mindent beállítottam és eddig minden ment is, bekapcsolták a tv-t majd a dvd-t, nézték amit kell, majd kikapcsoltak mindent.
    Azt vették észre most, hogy a csatornalista első 6 pontján lévő adóknál működik a kihangosítás a dvd-vel, viszont az ezt követő adóknál már nem.
    Az első 6 adó a magyar állami adókból áll M1 ect. A 7. helyen az rtl van ez és ettől felfelé nem hangosít a panasonic.
    Nincs előfizetés, sima antennával fogható adók vannak náluk.

A tv csatornák listáját újra kerestettem a tv-vel, ez nem oldotta meg a gondot. A tv diagnosztikával teszteltettem a hang részt ez is ok.
    A vezetékre és csatlakozó pontokra nem gyanakodtam mert 6 adót állandóan hangosít és a többit nem így kontakt vagy egyéb hiba gondoltam nem játszik.

Valami ötlet?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák