Új hozzászólás Aktív témák
-
khorvat
senior tag
Mediacardot hasznalok. De ez fura mert ugyanebben a lakasban elotte 3x hivtam UPC szerelot a masik TVhez ami Samsung mediacardos volt es gyakran elvesztette a TV a jelet majd 30perc mulva is akar spontan visszajott. Vegul meguntam hogy nem birjak ezt a hibat megcsinalno Pace HD box lett hozva Samsunghoz azota az jo, erre masnap jott ez az LG hiba. Lehet veletlen de lehet a UPC kabelen jon az aldas ami ezt okozza.
Egyebkent reggeli indulaskor nem volt LG logo sem vagy nem latszott, miota magahoztert minden alkalommal van logo es utana mindig van kep, volt 2 oras szunet is utana is indul. Nem tudom mi ez holnap reggel sorsdonto lehet. Gyorsan kotni kene ra egy garancia kiterjesztest ha meg lehet vhol mig mukodik. -
Memora
senior tag
Esélytelen?!?
Egy csomó helyen írják külföldi fórumokban, hogy LCD esetében nagyon ritka a végleges beégés (burn in helyett leginkább image retention, image persistence olvasható), és egy csomó módszert lehet találni neten a javítására, pl: az Apple fehér háttér vetítését ajánlja levett kontraszttal a saját gépeiknél, máshol min: 48 órás kikapcsolást és áramtalanítást javasolnak, hogy a kristályok visszaálljanak a nyugalmi fázisba, fehér zaj is ajánlott, és egy csomó javító videó is van szerte a neten, amiket kb: 10 óráig kell futtatni (némelyik az RGB színeket mozgatja, körkörös fekete/fehér mozgások, folyamatosan villogó színek, stb). Állítólag lassan a szokásos használat mellett is elmúlik.
Azt, hogy esélytelen lenne, még sehol sem olvastam (van ahol külön erre a célra készült programokat is lehet kapni, pl: jscreenfix.com), csak legfeljebb azt, hogy előfordulhat egyes esetekben, hogy nem javítható. Én minden egyes javítási módot végig fogok próbálni, de örültem volna, ha esetleg itt is találkozok valakivel, akinek szintén volt már ilyen gondja, és elmondja, hogy sikerült e javítania, és hogy mivel. -
R3nts
senior tag
Azóta másfelől is megerősítettek:99% hogy mainboard-os... 20-ból 19-et ezzel diagnosztizáltak szervízesek ,ennek a típusnak a fő hibája....ha lelkiismeretesek a (szak)szervízben (Samsung) ahol lakom (régebben garanciális szervízeléssel foglalkozó barátom ismeri a szóban forgó szervíz főnökét,embereit-szerinte normális,korrekt "javítok,nem mindenáron fő alkatrészt cserélek"-típusú régivágású szakember) akkor elképzelhető,hogy a mainen tudják javítani az általad felvázolt hibákat?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest