- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Archttila #4549 üzenetére
Csak a factory reset nem azt jelenti, hogy úgy jött ki a gyárból, hanem az a gyártás utáni "nyers" állapot, ami után még a gyártó is finombeállításokat végez, mint például színkalibrálás mérőkamerával, vagy mint esetedben, a kijelző konfigurálása az alaplaphoz.
A resettel ezeket a beállításokat is buktad.
Magam mindig is utáltam a szervizmenüvel foglalkozni, aránylag túl gyakran nem is volt rá szükség, pedig több, mint 20 éve javítok TV-t (is).
Múltkor is csodálkozott az egyik fórumozó, hogy a saját LG plazmám szervizmenüjében nem jártam még, holott mi a "francnak" jártam volna...
Ő nem volt rest, pedig ennél a típusnál szerviztáv nélkül hozzá sem lehet hozzáférni, csak külön trükközéssel.
-
axlrose32
őstag
válasz
Archttila #4546 üzenetére
Szia!
Egy dolgot árulj el, mi a renyhedt bréért kell belepiszkálni a készülék szervizmenüjébe?
De ha már belepiszkáltál, akkor miért mondod azt, hogy nem állítottál át semmit...ez kizárt ugyanis.
Factory-s szerviztávval lehet visszaállítani, Neked olyan nincs.
Úgy tudom 3 (7) napon belül lehet elállni a vásárlástól, két hetes gépnél szervizbe fognak irányítani, ahol jó eséllyel rájönnek a turpisságra és a gar. ugrott.Félreértés ne legyen, nem rád haragszom, csak értetlenül állok a történtek előtt....
Ha írsz egy privit segíthetek...de gyanítom, hogy nem Magyarországon élsz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest