Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
Amióta a hűtést ráfaragtam azóta teljesen kéz meleg a szerkezet a hóvédelem miatt nem lassul le,így megtehettem hogy bekapcsoltam a teljesítmény specifikus cpu használatot,ami azt jelenti hogy csak akkor kapcsol maxi sebsebégre amikor kell.De lehet hogy pont e-miatt melegszik fel mert alapból nincs bekapcsolva,ha valaki megtenné hogy az általam mutatott beállítás szerint megméri a melegedést?
Egyébként jó kis laptop ez a tablet.Ha nem a játék a fő profilod akkor teljesen jó harmadlagos eszköz.
-
pusihusi
addikt
Szia csináltam usb-re egy bootolható Windows 10-et, bementem a biosba, uefi usb, be bootolt, mindent törőltem, s maradt egy 28,5 gb particíó, s oda telepítettem. De már volt előtte Win 10 telepítve, s így auótomatikusan aktíválódott! Aztán telepítettem a fentebb linkelt Togateam álltal linkelt Intel draivert! S ennyi! Ha véletlenül nincs hang hang illesztők frissítése!
-
togateam
senior tag
Várni azt lehet mindig,de akkor kár vásárolni bármit is mert mindig lehet várni egy következő frissítést.
Helyreállító partíció van rajta! Úgy hívják hogy helyreállító partíció és akkor fog életbe lépni amikor kérsz egy rendszer alaphelyzetbe állítás gombot.
Aki a touch drivert nem tudja felrakni az ne fabrikálja a készüléket.
Nem vált a lámpa zöldre mert csak simán lekapcsol,és mivel az áram folyamatosan fogy belőle így vissza is tölti,ezért mindig tölt mind minden aksis készülék amikor a falba van dugva.
De a tápja az nagyon gagyi venni kell olyat amilyet javasoltam. -
Ferling7
tag
Nekem WU-val nem sikerült a frissítés, pen-ről telepítettem fel frissítésként a win 10-et és utána durtam le a teljes háttértárat és végeztem tiszta telepítést ezzel a telepítővel. Ugyan itt azt írja a szerző, hogy csak a 2 nagyobbik particiót kell törölni, de nem gond ha teljesen törölve van.
Viszont, ha ezt választod a drivereket mindig manuálisan kell installálni, tudtommal még senki nem készített integrált telepítőt. Én ugyan megpróbáltam, de a touch drivert nem telepíti fel megfelelően ezért nem is működik. Valamit még gondolom módosítani kellene, de már nem volt türelmem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- SkyShowtime
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest