- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounti
aktív tag
Ezt nem tudtam, köszi!
#kliszi Az anyaghasználat rendben van a tab esetében, a hozzáadott billentyűzet már más tészta, de azért használható. Angol feliratozású, szóval, vagy szerezz be címkéket, vagy megszokod.
Az alap funkciók rendben vannak, böngészni, filmet nézni, doksikat szerkesztgetni elég kraft van benne.
Nekem ami külön tetszik, hogy a microUSB OTG-s, így a külső winyóval (egy 500 GB-s WD MyPassport ultra) és az egérrel nekem tökéletesen kiváltja a régebbi notebookomat. Még egy monitort akarok szerezni hozzá (mivel van hdmi) és kész is.
Az akksival nincs sok tapasztalatom, de kb átlagosnak mondható (6000 mAh).
A hőelvezetés a rákfenéje a kütyünek, mert az nincs neki nagyon. togateam kolléga moddingolta a hűtést (amint eltelt egy kis idő és úgy látom, hogy nem fog besz@rni a cuccos én is meglépem), azóta neki kevésbé veszi vissza a sebességet a proci.
A win10 frissítést van aki hibamentesen fel tudta tenni, valaki szenvedett vele, ezt magadnak kell eldöntened. Ami biztos, hogy itt a fórumokon sok a segítő kéz.
A gyári support egy kalap (vagy rakás... ahogy tetszik)...
A személyes véleményem az, hogy a webshopok kínálatát, és a Tecsó készletét nézegetve nemigazán találtam jogtiszta windows-os gépet, ami ezeket az alap feladatokat eltudja látni. Persze a notebookoknál előny a beépített winyó, vagy a nagyobb kijelző. Szerintem (és lekopogom) megéri az árát.
-
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
-
togateam
senior tag
-
Ferling7
tag
Lehet és működik.
Itt az egyik módja.
Telepíted frissítésként, erre 50% esélyed van, vagy sikerül vagy nem. Én megpróbáltam sd kártyára is és pendrive-ra is menteni és onnan telepíteni mivel a 16Gb-os rendszereken kevés a hely, de menet közben megadta magát a telepítő mindkét esetben. És mint azt már fentebb írtam a másik módja, hogy pendrive-ra mentett win 10-et indítottam el és frissítésként telepítettem 8.1 rendszerre. Ezzel lett egy regisztrált win 10-em. Majd ezt tettem fel integrált driverrel, kivéve a touch-t mert azt újra kellett tennem telepítés után, hogy működjön is. -
Ferling7
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest