- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
togateam
senior tag
Én a költő
- "honnan is kellett volna tudnom, hogy te külföldre mentél," - "Én meg épp elutazom,de a tablet tölti a cuccost."
- "mekkora a feltöltési sebességed" - "nem tudom mikor fel.kicsit lassú a net, Hajnali. 3-kor kezdte,talán holnap vegez."
- "És abból a "Figyelni a 800 as hszt. és hogy automatikusan megjelenik a tárhelyen a fájl?" - " Már töltődik" -
togateam
senior tag
Akkor újra leírom a 931-es hszt.
Töltődik.Hajnal 3-kor lettem kész vele.
Ha van kedved kiszámolhatod .800kb-os a feltöltési sebbegésem,a telepítő 3800 mb,menyi időbe telik feltölteni?(kérem a választ)
Ezen kívül kiugrottam külföldre a telekre,csak kedden megyek vissza és bizony nem tudom hogy nem lesz-e valami hiba a feltöltéssel,
Ezért írtam hogy figyelni kell a 800-as hsz-t mert ha fent lesz akkor ott egyből megjelenik.(illetve a driver linken) -
togateam
senior tag
Aha..
Már a win crack is rajta van ha valakinek elszállna .(psszt de erről senkinek,asztali gépre is jó a cucc( a crack meg jó lesz később is) ahol lehet csinálni GPT particiót.)
Egy egy TH2 MSDN verzió tehát nem buherált cucc,Igen a driverek is rajta vannak de szét kell választanom mert a 8i acceleroja bekavart a 10i-nek és így azt újra kellet telepítenem. De még meg kell csinálnom hogy tudjátok használni,mert sajnos nem egy egyszerű darab. ( A 8l driver pakja az a gyári kiadás,a 10i meg az én kimentett teljes driver tábla így minden benne van de inkább legyen 80-al több mint eggyel kevesebb.Kb 40 perc a téglától a teljesen készig.
-
togateam
senior tag
Nyugtával dicsérd a napod,emeletileg benne vannak de lehet hogy csak manuálisan fog működni,magyarul megadod a könyvtárat és onnan behoz mindent. Most folyik a partdisk
De nem lesz full automata (egyenlőre)aki használni akarja az legalább tudjon pár sort gépelni isÍgy legalább rá van bízva hogy mit akar csinálni.
Talán 10-re(22:00) már menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest