- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkristof94
csendes tag
Amint odajutok már moddolom is és teszem fel a képeket. Csak az sajna nem a közeljövő :S Viszont nagyon jó hogy linkeltél egy előző moddot, mert így átgondoltam a sajátom is, remélhetőleg ezért sikerül majd még hatékonyabbat csinálnom mint elsőre gondoltam. Hőmérsékletet lehet esetleg tudni stressz teszt alatt a linkelt modról?
-
törölt tag
A rendszerfájlokat, amik ritkán vannak használva. A Wimboot hátránya, hogy amint egy fájl ami a wimboot partíción van megváltozik, akkor a változást ugye oda nem tudja visszaírni, hanem létrehoz belőle egy teljes másolatot a rendszer meghjatón, vagyis egyből 2x annyi helyet foglal. Így telepítéskor marha sok hely van, de ahogy telepítgetni kezdesz, vagy frissít párat a Win adott fájlok esetén egyből dupla sebességgel csökkeny a hely.
Néma, őstag lettem, juhú
-
hajdouczy
tag
ööööö, nem Windows mentés van az ISO fájlban, hanem az a Macrium Reflect program, amivel a mentést, klónozást, visszaállítást tudod elvégezni. Magát a programot nem kell a gépre fel telepíteni, csak kiírni botolható formában a Rufus programmal. Az egész ISO fájl 168 megabyte méretű.
Azért FAT32 fájlrendszerű, mert a Lark Tablethez ez kell. Bootoláskor az NTFS fájlrendszerű pendrive-ot nem látja Lark Tablet.
-
outdoor
aktív tag
Ez az egész topik togateam hasonló erőltetései miatt lett ekkora. Ha valaki vesz egy gépet, ő azonnal hozza a százszor bukott buherált win10-ét, ha kell, ha nem...
Calibre ebook-viewer.exe jó, a manager alkalmazást á nem használom (egyelőre az egész Calibre programmal települ, de nélküle is indítható.
1280*764 felbontásban a Rockwell betűtípus volt a legmegfelelőbb könyvolvasásra. Igazából meglehetősen profi. (Jó volt még a Khorika.)
-
Joker88
őstag
nem emlékeztem arra hogy ez a tablet ennyire tud melegedni..
lehet valami épkézláb módszerrel hűteni,vagy legalább lejjebb vinni a hőfokot.
csak zenét (igaz online) hallgattam , W10-es rendszer, de olyan forró volt a hátsó - kamera résznél,hogy uhh.. vagy valami tokot tudtok ajánlani hozzá ? Esetleg védőfólia (biztos ami biztos alapon) kapható-e hozzá ? -
Neked ez a gyári 8.1? Most szembesültem, hogy amim nekem van mentés (netről leszedett) az a 8i-hez való.
Valakinek nincsen meg letölthető formában az ultimate 7i Win gyári oprendszere?
Még egy dolog, régen volt itt linkelgetés, hogyan lehet egyszerre tölteni és használni az USB portot. Jelentem, nálam világít a piros LED, az OS alatt is írja, hogy töltődik, ettől függetlenül szépen merül lefele a TAB, mintha nem is töltene
-
tibor72
tag
Ha én azt ide leírnám, meg kellene téged @#@&{@{}} és ez csak a kezdet
A melegedése szimpla egyablakos böngészés esetében is komoly gondot produkált, youtube- videóknál is nagyon melegedett, fagyogatott, őrületesen belassult, szimplán a rendszer futás is nehezére esett, a képernyő túlérzékeny volt meleg állapotban. És nagyon megkeserítette a mindennapjaim amikor igazán szükségem volt rá. Ezen kívül már 3 kört futottam vele szervizügyben, 2x pedig NFH hoz is éltem panasszal (min.) emlékeim szerint. És mivel mindig be lehetett kapcsolni eddig, és az alapvető működést ki tudta hozni telepítgetéssel a szerviz, ezért visszakaptam, mondván javították - volt mikor tényleg cseréltek alkatrészt, mert a kijelző és az üveg közé, középtájékon szennyeződés is került - és a gyártói teszteken megfelelt !!.....Összegzés: amíg be lehet kapcsolni és eldöcög a rendszer, addig mindig visszajön a "drágasszááág"....
jah ..és utoljára win10-et tettem rá hátha megdöglik és bejött -
iff
senior tag
"Tiszta" telepítés után, elég sok mindent nem fog felismerni a windows10, érdemes a drivereket pendrive-ra másolni és onnan hozzáadni az eszközkezelőben. Nem kell semmit se másolgatni. Nálam valamiért csak a sajátommal működik. Valószínű utána nálad is a videó kártya és az érintő (HID-KMDF HID Minidriver for Touch I2C Device) illesztőprogramját kell majd frissíteni. Ráfrissítesz és működnie kell. (Frissített illesztőprogramok automatikus keresése)
-
iff
senior tag
Innen le tudod tölteni az én driveremet. Nekem az itt mások által használt driverek nem voltak jók. Nálam a kezdetektől fogva a BMA 2x2-vel vannak gondok. A win frissítés nekem sem akart lejönni, kézzel frissítéskor meg 16GB szabad hely kell, letöröltem mindent megvolt a 16 GB és akkor is azt írta, kevés a hely. Ezért inkább újratelepítettem. Sima win 10 Home, utána egyesével felraktam a drivereket. Kettővel volt gondom, a videokártya és az érintő, de ráfrissítve jók lettek. Még ami nálam sz@r a "billentyűzet" állandóan törölni akar.
ill. ez
ha újraindítom van hogy jó, de legtöbbször sárga háromszög és volt, hogy átfordult a képernyő, és nem tudtam visszafordítani csak ha újra telepítettem a windowst.
-
Syl
nagyúr
Mielőtt valaki elkezdene sírni, hogy nem találja: youtube oktató rufus-hoz
-
Sungoo
addikt
Volt már egyszer a tacskóban ugyan így egy típus, ami 16 gigának volt feltüntetve, de csak fele volt. Természetesen nem gondoltam azt, hogy nem foglalnak helyet. Itt én voltam a tudatlan, azt hittem, ugyan az az OP rendszer van fent, mint egy WIN 8.1 mobilon, és nem teljes értékű. Bevállalom, hogy én voltam a balf@sz, nem olvastam utána. Olcsón jött, bevállaltam, így jártam. De ez a tárhely annyira zavar, hogy már áruba is bocsájtottam, de nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen balfék, mint én!
A partícióval kapcsolatos tanácsot megfogadom, köszönöm!
-
togateam
senior tag
A script az jó,itt az lehet a baj hogy a hdd teljesen felborult(vagy sd kártya van/volt benne és annak adta a rendszer a másolásra beállított hdd-t ) ezért kézzel kell vissza hozni, a diskpartal
diskpart
list volume
Ha a C: maghajtó előjelet kapta az usb kulcsunk akkor nem tudunk telepíteni, a következőt kell tenni:
List disk parancs után fogjuk látni a meghajtóink számát, értelemszerűen azt a HDD,SSD-t válasszuk ki amelyikre telepíteni szeretnénk. Tehát a select disk után a megfelelő számot írjuk be.
list disk
select disk 0
clean
create partition primary
format fs=ntfs quick
assign letter=c
exit
-
d@vee
őstag
Kiírom rufus-al, úgy ahogy a videóban van. Bootol is, mikor a parancssor bejön 2sorral, beírom d: majd lark7. Elkezdi csinálni, mikor kiírja, hogy telepítési idő kb.12 perc, meg ne nyúljak semmihez, és innen nem megy tovább. Vártam fél órákat, többször, pendrive csere volt, letöltöttem megint, semmi. Az otg, a hub, stb...minden jó, a win8.1 simán felment, ahogyan a sima, gépes win10-is(csak ez baszott lassú volt és hülyeségeket csinált).
-
cabriobarat
tag
Akku van amelyikben van.A hordozhatóság nálam már nem szempont.7i n külsö billentyű és egér nélkül nekem nem jön be a kezelés.Sok félrekattintás, a virt.bilkentyüzet a fél képet kitajarja.Eleve nem a kijelző miatt vettem 7i-t, hanem mert ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak egy kicsi netezős konfig megoldáshoz.
-
entoni1989
tag
Nagyon köszönöm, végigzongorázam amit leírtál és elindult a telepítő és tökéletesen felment és működik a win10
Egy dolgot leszámítva amivel előtte is küzdöttem, a touch, sehogy se jó, pedig minden itt leírtat végigcsináltam több féle kép a leírtak szerint de semmi
Esetleg erre nem volna valami tuti javaslatod, hogy mi lehet, mivel és hogyan próbálkozzak?
-
bigsee
addikt
Áhhh... Ferling7-nek lett igaza, csak 32%-on torpant meg. Utána mégegyszer megpróbáltam, de dettó ugyanaz, lefagyott és hosszú gombnyomásra éledt újra... Erre visszatette a 8.1-et... tiszta gáz ez így... De túljártam az eszén, allview-es imidzsből feltettem a nyolcast, majd arra rá a tízest. Tiptopnak tűnik most, meglátom meddig bírjuk egymást
-
Emperor_
addikt
Katt, alul katt a "Show all spcification".
Természetesen ha Nálad működik egy ilyen jól, akkor arra nincs magyarázat
; biztos nem olvasta a gyártó leírását
. Esetleg többféle belsővel forgalmazták, ugyanazon név alatt.
A körtés filmet a YouTube-on megleltem a múltkor. Szerintem tanulságos
.
-
pusihusi
addikt
Azt az anno-t mikorra érted? Csak mert 10k havi fizetés inkább 91-92-ben volt
1000,-ft volt s kb. egy hétig lehetett kapni. A Videoton márka szaküzletben, szegeden. ( 70-ben kezdtem melózni-az első fizum 2540,-forint volt.
(#3774) pusihusi
És vajon a mostani i5 géped 30 év múlva minek fog számítani?MAJD ERRE VÁLASZT ADOK 30 ÉV MÚLVA
Emperor_Nekem akkor volt 20-00(a vége nem publikus)között, azzal császár volt az ember
-
A TVC korszakom még középiskolában volt, az meg 87-ben ért véget.
Viszont van hozzá egy 4k memória modulom
A tv-k meg manapság lettek 4k, szóval nincs új a nap alatt- 2D-3D-HD-FullHD-4k
Hogy ON is legyen. Hétvégén a gyerek hozott akció kamerával felvett síelős videókat nézegetni, de a média lejátszó (ASUS) csak 1,5x-2x sebességgel volt hajlandó lejátszani. Szerencsére kéznél volt kis Lark 7i. Memória kártyáról ment a lejátszás, HDMI-vel kirakva a TV-re. Ez öröm, ez bodogság! -
togateam
senior tag
Azért az igazi "gépek" nincsenek azinterneten
Azok zárt hálózatban üzemelnek és csak 1 gép alkalmas az adat bevitelre és kivonásra amit csak 1 ember kezelhet akár több szintű ellenőrzéssel.
Ha nem így lenne akkor miden kiderülhetne 2 perc alattés mégsem tudjuk a nagy cégek terveit kísérleteit csak miután bejelentették.
-
togateam
senior tag
Most vehetem elő az összes nem létező lengyel tudásom
De valahol már egyszer végig fényképeztem az egész telepítést csak meg kell itt keresnem
Csak a sok kéket kellet keresnem
-
motoflug
őstag
Ez igaz. Azonban sok dolog, ami nem feltétlenül egyértelmű, az meg lenne egy helyen. Pl. GY.I.K. ezeket megoldaná.
Pl.: én elég sok bogarászás után jöttem rá, hogy a win 8.1-en elfogy a tárhely, többek között ezért is éri meg a 10-est feldobni. Már várom, hogy a kezemben legyen a cucc, remélem menni fog egy amatőrnek is,mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 25
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest