- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajdouczy
tag
Szia. Igen lesz.
Illetve már van is. Most készültem el a feltöltéssel, úgy hogy szedhetitek le.
A rendszer telepítés a szokásos módon működik. Aki még nem próbálta, annak az ISO lemezképben van PDF leírás a telepítés menetéről, de mindenki elolvashatja. És ugyan itt megtaláljátok a Drivereket is, ha netán gond lenne, például az érintés vezérlővel. De minden bizonnyal működik már a telepítés közben is.
A Lark 8i Tabletnél 2 verzió van, mert 2 verzió létezik a Tabletből. Viszont azt nem tudom melyik a v1, és v2. Ha valakinél nem működik az érintésvezérlő, akkor telepítse a másik verziót.
Lark 10i Tabletre továbbra sem tudom elkészíteni a Windows telepítést, mert nincs ilyen Tabletem. Végül is 7 colos Tabletem sincs, de ezeknek megegyeznek a driverei, így meg tudom csinálni a telepítőt.
A 7 colos Tablet tulajdonosok közül valaki tesztelje le, hogy működik-e rendesen a touch, és a kamera. Ha nem jó valami, jelezzétek a hibát, és megpróbálom korrigálni.
Innen tölthetitek le az ISO-t:
LARK 7
https://drive.google.com/open?id=1xbxk99HQ3gOksOW-0z1B4-cm5Ps1w95SLARK 8I.V1
https://drive.google.com/open?id=1VYBzQa3iYKGXKHY5RdUaELROdFIuLh3ULARK 8I.V2
https://drive.google.com/open?id=1uc0-rwBl3pSjzFOFpdUptCuEBoU2y4NgJó időtöltést, és sikeres telepítést kívánok.
-
hajdouczy
tag
Sziasztok, szerintem a rufusszal lehetett gond, mert van hogy az ISO betallózása után visszaállitja ntfs rendszerre magát, lehet hogy ezt nem vetted észre.
Az ISO-ban van egy fotó a rufusz beállitásáról, ISO betallózása után ellenőrizd, és ugy állitsd be.Ha gond lenne, ezt is érdemes lenne kipróbálni, meglehet hogy a pendrive nem a D: meghajtó betűjelet kapja. Ez a megoldás újra építi a particiót, és normál betű kiosztást is ad. Viszont itt már tényleg nem lesz windows a gépen. Ezután mindenképp elkell indulnia a telepitésnek. Én is csináltam ezt, mert először azt gyanitottam, hogy ez is gond lehetet.
De ha D: meghajtó a pendrive, akkor ezt a megoldást nem kell végig játszani.
-
Syl
nagyúr
A 8.1-et frissíteni ezen a gépen szerintem csakis a mesében lehet
A togateam által készített wimboot-tal meg legutóbb némi touch kalibrálási problémám volt, úgyhogy nem erőltettem. Szívem szerint egy linuxot raknék rá
Igazából a családban használják alap laptopként (nekem ugye 10i-m van, dokkolós billentyűzettel) arra meg így elég jól teszi a dolgát. Gyári 8.1, frissítve, 8-9 giga szabad hely. -
Syl
nagyúr
> nekem wimboot telepítéssel lett a 10-es feltéve
Amikor azt írtam, hogy "alap" win10, pontosan erre gondoltam. Togateam által készített wimbootra.
> media creation tool-al tetted fel.
Ha a gépházban megnyomtam a Frissítés keresése gombot, akkor itt is azt mondta, hogy nincs újdonság. De van ott egy "További indormáció" link, ami behozza ezt az oldalt.
-
törölt tag
Mindannyian ezzel küzdünk. A frissítés gyári alaphelyzetben nem fut le, pont mint neked, mindig van valami hiba. Venned kell egy otg kábelt, nem árt egy usb hub, pár nagyobb pendrive. Ha mindened megvan, visszaolvasod a fórum utobbi öt oldalát, letöltöd a wimbootos telepítőt, a winpe isót, és a leírásnak megfelelően rámókolod a gépre. B terv: elég mamának a 8as is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest