- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
-
togateam
senior tag
Igazad van,az update sok gondot okoz,főleg amíg nem volt 1511-es. Azóta javult a helyzet,de tárhely nem marad.Azért kellet wimbootot csinálni,mert a tabra az a "leggazdaságosabb" a f@szom se akarta ezt megtanulni.A tablet előtt nem is tudtam hogy létezik ilyen jó megoldás.De vettem a fáradságot hogy ne "dobjátok" ki a cuccosotokat.Pár 100 tabot sikerült megmenteni,és ez elég.1-2 elégedetlenkedő mindig van,és persze sose ő a hibás hanem a windóóózzz a baj.
-
togateam
senior tag
Ha jól tudom neked 8i-d van,azt nem én csináltam(egyedül a touchal van gond mert ott csere történt a kinai gyártónál,gondolom elfogyott az alap kivitel)
(azt tegnap éjjel csináltam meg,de még nem tudtam kipróbáltatni,mivel nekem nincs 8i-m.) Nem beszélve hogy a én fele oprendszer kb 10 gigával kisebb mint egy szűz telepítés.Elég ha megnézed a pc-den az oprendszer méretét 2 hét után,az egy 16 gb-os hdd-n bizony nem alkalmazható.
Egyébként meg igazad van mert neked nem sikerült megoldani a gondot így le is veszem a picsába ,mindenki oldja meg magának a saját gondját. -
Kavinton75
senior tag
Lehet tölteni és mehet rá egér és billentyű is közben egy másik kábel kombóval is, mert nekem is olyan van.
A 7i-hez és a 8i-hez is jó.
Kb. 1500-2000 Ft-ból kijön (attól függ, hogy hol és milyet veszel).
Kell egy Y kábel és egy anya-anya fordító. -
togateam
senior tag
Pedig nem is kell sokat vissza olvasni. kb max 300 hszt.(habár igazából elég 100-at) de azért segítek.
Nini itt van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest