Hirdetés
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Mivel normál USB port van rajta, minden köthető rá, ami a "nagy gépre" is.
(#997) togateam

Tőtődik.
Csak qrva lassú ez a onedrive. -
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok! Ezekre köthető nyomtató?
-
togateam
senior tag
Ha telepitve van akkor csak kérni kell egy frissítést és szinte mindent felrak,csak türelmesnek kell lenni mert művel furcsa dolgokat
.
Ha befejezte akkor az accelereo drivert le kell cserélni,mert az fejjel lefelé van.
Ez gyári hiba,vagy a tab hibája.
Ha valami kimarad akkor azt kézzel kell telepíteni. -
togateam
senior tag
válasz
togateam
üzenetére
Dupla controll meg volt,töltődik,reggel lehet használni.
Mindenkinek felhívom a figyelmét hogy ez csak az oprendszer,azoknak akik feltették a hibásat.
Elnézést kérek tölük.
Még drivereket nem tartalmaz azokat az egyéb mappákban lesznek.
De mivel ma van az asszony névnapja így már eleget ittam szóval jó éjt.hork..hork..
-
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Nem az számít.
Megvan a javítás.
Banális hiba 6 óra munka
-
Syl
nagyúr
válasz
bodnar10261
üzenetére
Ez a leírás kulárét sem ér.
A frissen letöltött Win10 source mappájában nincs install.wim csak install.esd.
Vagyis az egész eljárás rögtön az első lépésnél nyaktörést szenved... -
bodnar10261
aktív tag
http://m.logout.hu/bejegyzes/sanya/wimboot_telepito_keszites_usb_kulcsra_windows_10.html
Erre gondoltam. Ruffussal tökéletesen ki lehet irni, nem kell hozzá a Windows universal usb installer. Nem tudom mi lehet a gond
-
Syl
nagyúr
válasz
togateam
üzenetére
Pontosan. Végigmentem a leírásodon.
Sőt! Habár C: volt a lark ssd és D: a pendrive, a create partition, format, assign letter stb. részt is végignyomtam.
Ha bebootol a wimbootos pendrive, akkor ez látszik a tabon: [link]Ám a legnagyobb baj, hogy semmi más pendrive-ról nem hajlandó bootolni (power+vol le).

-
bigsee
addikt
Csak úgy halkan megkérdezem: az utolsó 3 tucat hozzászólás miről is szól? Mit buherásztok?

-
Ferling7
tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Ettől még megpróbálhatod telepíteni, hiszen neked sem az eredeti oprendszer fut már a gépeden.

Nem tudom csak tippelek, de szerintem partició elosztási vagy parancssori user hiba van a kolléga esetében. -
madar8686
csendes tag
• Frissítés a Windows 10 Home (1511-es verzió, 10586) kiadásra.
ez jó?
most menti a drivereket ki a rendszerből
feltegyem vagy ne?
-
madar8686
csendes tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
nem winrar stb
-
Syl
nagyúr
válasz
togateam
üzenetére
Nos, ez a wimboot nem sikerült valami nagyon jóra

Az egy dolog, hogy a shutdown.exe-t lefelejtetted a system32-ből
De a nagyobbik baj, hogy menet közben van egy error, majd utána "áll, mint tehén a lucernásban". -
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Ha frissited.,es ha win 8 döglik be? Speciel én nem akartam basztatni a gépet de sajnos megpróbáltam segíteni és a jó kis win 10 bol lett egy szar nem frissilu win 8. A telepítő pc-re is jó. A saját példányoddal azt csinálsz amit akarsz.
-
bodnar10261
aktív tag
Szerintem ha frissitetted a tabot win 10-re akkor ha tiszta telepitéssel újratelepited akkor nem kell aktiválni. Picit belenyulok ebbe az ISO-ba kiveszem az aktivatort.
-
madar8686
csendes tag
minden programot virusosnak erzekel valakinek tapasztalat?
-
bodnar10261
aktív tag
Szia! Tesztelésed alapján milyen a telepitő, touch driver müködik?
-
madar8686
csendes tag
:-D :-) csak akkor ha rámásolom pendrivera es települ magától.
-
madar8686
csendes tag
Van ott valami exe mit kell vele tenni?
-
togateam
senior tag
válasz
pusihusi
üzenetére
Hm..javított link.
-
togateam
senior tag
Kedves polgártársak!
Az általam elkészített Larknak való WimBoot telepitő elérhető a linken.
Mindenki csak a saját felelősségére!! Csak teljesen elbaszott gépnél ajánlott!
A teljes meghajtó törlésével járhat(ha úgy akarod).
Minden tudnivaló a leírásban megtalálható. -
togateam
senior tag
válasz
szekerkaa
üzenetére
A 800-as hsz-ben lévő touch driver teljesen jól működik.
Touch driver -
szekerkaa
csendes tag
válasz
zoltszalay
üzenetére
Ez a 10i-nél középen alul érzéketlen W10 frissítés után téma megoldódott? Most kezdem végigolvasni a fórumot, de ez nálam nagyon akut. Köszi
-
Time76
csendes tag
sziasztok!
Nekem is a touch ment tönkre a lark 8i tabon, letöltöttem a drivert, de nem tudom bemásolni, mert azt irja a fájl használatban van. segitsetek légyszi. -
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Ez elég pontatlan meghatározás,nekem akkor kék halálozik ha az usb tv kártyával kísérletezem és elindítom a tv néző programot

És ez nem build hiba. -
bodnar10261
aktív tag
Állitolag van valami gond ezzel a 1511-es builddal. Tiszta telepités után kék halál a tab alatt? Hm :/ valaki járt már így?
-
togateam
senior tag
Én a költő

- "honnan is kellett volna tudnom, hogy te külföldre mentél," - "Én meg épp elutazom,de a tablet tölti a cuccost."
- "mekkora a feltöltési sebességed" - "nem tudom mikor fel.kicsit lassú a net, Hajnali. 3-kor kezdte,talán holnap vegez."
- "És abból a "Figyelni a 800 as hszt. és hogy automatikusan megjelenik a tárhelyen a fájl?" - " Már töltődik" -
togateam
senior tag
válasz
bodnar10261
üzenetére
Jó hozzá.
A 8i csak méretben más minden egyéb driver azonos(legalábbis én úgy látom) -
togateam
senior tag
Akkor újra leírom a 931-es hszt.
Töltődik.Hajnal 3-kor lettem kész vele.
Ha van kedved kiszámolhatod .800kb-os a feltöltési sebbegésem,a telepítő 3800 mb,menyi időbe telik feltölteni?(kérem a választ)
Ezen kívül kiugrottam külföldre a telekre,csak kedden megyek vissza és bizony nem tudom hogy nem lesz-e valami hiba a feltöltéssel,
Ezért írtam hogy figyelni kell a 800-as hsz-t mert ha fent lesz akkor ott egyből megjelenik.(illetve a driver linken) -
togateam
senior tag
Aha..
Már a win crack is rajta van ha valakinek elszállna .(psszt de erről senkinek,asztali gépre is jó a cucc( a crack meg jó lesz később is) ahol lehet csinálni GPT particiót.)
Egy egy TH2 MSDN verzió tehát nem buherált cucc,Igen a driverek is rajta vannak de szét kell választanom mert a 8i acceleroja bekavart a 10i-nek és így azt újra kellet telepítenem. De még meg kell csinálnom hogy tudjátok használni,mert sajnos nem egy egyszerű darab. ( A 8l driver pakja az a gyári kiadás,a 10i meg az én kimentett teljes driver tábla így minden benne van de inkább legyen 80-al több mint eggyel kevesebb.Kb 40 perc a téglától a teljesen készig.
-
togateam
senior tag
Nyugtával dicsérd a napod,emeletileg benne vannak de lehet hogy csak manuálisan fog működni,magyarul megadod a könyvtárat és onnan behoz mindent. Most folyik a partdisk

De nem lesz full automata (egyenlőre)aki használni akarja az legalább tudjon pár sort gépelni is
Így legalább rá van bízva hogy mit akar csinálni.
Talán 10-re(22:00) már menni fog
-
madar8686
csendes tag
Mi az a wimboot utanna nezek :-) en az XP utan kimaradtam :-( na jo mar a vista vagy akkor mar kint volt.
-
11274
csendes tag
Helló!
Tudna valaki segíteni abban, hogy érintő képernyőt keresek Lark Ultimate 8i WIN?
Az enyém betört és már szét is kaptam csak nem lelek sehol.(biztos rosszul és rossz helyen keresem)
Köszi előre is!
-
majcsika
csendes tag
Használja valaki 64Gb-os memóriakártyával?
Esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalat? -
majcsika
csendes tag
válasz
madar8686
üzenetére
Hát ezt cáfolnám azért.
Ha a wifi hálózatod megjelölöd a gépházban adatkorlátosnak akkor csak azt írja ki, hogy frissítés elérhető.
Csak akkor töltődik le ha nem adatkorlátos hálózathoz kapcsolódik!CompactOS-hez annyit, hogy 3,0Gb szabad helynél lefuttattam és ugyanannyi maradt.
Aztán visszaállítottam, ekkor a 3Gb-ból 1Gb üres hely lett C meghajtón, majd újra lefuttatva szinén 3Gb üres helyem maradt! Max annyit értem el vele, hogy a újabb letöltéseket/updateket is eleve tömörítve menti majd.Hol tudok még helyet kreálni c meghajtón?(nem mintha kellene mert updatekhez elég szerintem mást pedig nem nagyon fogok telepíteni. Filmezéshez vásároltam ha úton vagyok) Helyreállító fájlok sd-n voltak tehát az nem foglalja a helyet c-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Ez gyári hiba,vagy a tab hibája.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

igen rá kell majd klikkelni.