Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
togateam
üzenetére
Mini pc igen de azért nem vettem volna magamnak mert itthon itt a normál pc amihez van egy szép nagy monitor meg alapból itt vannak a perifériák stb és kényelmesebb. Munkahelyen szintén van. Ha meg nem vagyok itthon akkor ott a telefon amivel szinte mindent meg tudok csinálni amit a pc-vel sőt sok hasznos androidos programom van. Nem hiszem, hogy a jövőbe viszem majd magammal a tabot mert annyira nélkülözhetetlen lesz

-
AliasB
senior tag
válasz
togateam
üzenetére
Én pl magamnak nem vettem volna tabot
de ha már így alakult és megmentettem gondoltam felteszem erre is az autódiagnosztikás programot és holnap ki is fogom próbálni mert az interfészt is felismerte
ez lehet egyszerűbb lesz, mint a laptop
de hogy kisebb és könnyebb vinni az tuti 
-
花水木
csendes tag
válasz
togateam
üzenetére
De, tuningoltam. Utoljára a '90-es évek első felében, és akkor még nem volt UEFI
Az akksi leszedés megér egy próbát, bár sok reményt nem fűzök hozzá, szerintem az összes beállítás flashben van, csak így érzésre. Ha más megoldás nem lesz, akkor megpróbálom. Mondjuk reménykedek benne, hogy van vmi utility, amivel windows alól is lehet piszkálni a BIOS-t. -
花水木
csendes tag
válasz
togateam
üzenetére
Mint írtam, nem megy az USB, egyáltalán. Se egér, se billentyűzet, se semmi. Az általad írt módszer természetesen oda visz, ahol be lehetne lépni a BIOS beállításokba is, viszont ott nem megy a touch screen, ergo külső eszközzel lehetne piszkálni. Ami nincs, mivel USB sincs. Na kutatok tovább, hátha találok megoldást...
-
Slapy
aktív tag
A baj abból eredhet hogy van fent többféle touch driver linkelve...úgy tűnik van ami jó van ami nem. Én már nem emlékszem hogy melyiket szedtem le (majd ha hazaérek megnézem a számítógépemen) de azzal újraindítás után rögtön jó volt! Annyira emlékszem hogy nem kellett semmit, sehova másolgatni, csak letöltöttem, kicsomagoltam és futtattam!
-
花水木
csendes tag
Sziasztok,
7i-n sikerült elkövetnem azt, hogy BIOS-ból letiltottam az USB-t. Ne kérdezzétek miért, hülye vagyok és kész. Viszont most (mivel az USB híján nem megy a külső billentyűzet sem), nem tudok visszamenni a BIOS-ba hogy korrigáljam ezt a dolgot. Maga a gép egyébként tökéletesen működik, w10 megy rajta. A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan utility, amivel windows alól el lehet érni a BIOS beállításokat, esetleg alaphelyzetbe lehet azt hozni valahogyan. Ahogy nézem a BIOS egy viszonylag gyakori InsydeH2O cucc, verziója 5.0. Viszont a gyártónál (úgy értem az insyde-nál) semmi ilyen letölthető dolgot nem látok... Valakinek esetleg van ötlete?
-
Ferling7
tag
A törlés nem sikerült, nagyon makacs a kis drága. Viszont a másolásos módszerrel sikerült visszahoznom az életbe. Egyedül a sileadtouch.sys-t kellett átneveznem, bemásoltam a megfelelőt és újraindítás után már remekül működött, le is töröltem az átnevezett bajkeverőt.
-
Ferling7
tag
Nah, feltettem magamnak. És láss csodát, nem működik. Sőt, ugyan úgy jártam, mint a többiek.

Fent van a driver, de nincs bekapcsolva.
Törölném le és csak a zöld csík (állapotjelző) szaladgál. Szuper.
-
AliasB
senior tag
Most értem haza de ahogy olvastam a hozzászólásokat az elég érdekes volt.
Hogy lehet az, hogy én kaptam egy elcseszett tabot (nekem sose volt ezelőtt és ezt sem láttam működni előtte) és az elcseszett tabot újrahúztam mindenféle rutin meg tabos előélet nélkül 2-3óra alatt (utánajárással együtt) és hibátlanul működik.
Ezzel miért kell ennyit vergődni meg bénázni? Vagy csak nálam van ez a velem született tehetség, hogy hibátlanul újra tudom húzni a tabletet leírás alapján? -
Ferling7
tag
válasz
macka1973
üzenetére
lilaviki
Fent van csak rosszul van megosztva, bejelentkezéshez kötött, de az alábbi linken le tudod tölteni.Igen, ezt indigen205 szerezte, már el is felejtettem.
Akkor viszont tuti, hogy a tietek már egy új széria. -
macka1973
csendes tag
win10 touch problémát nálam ez orvosolta (lark u 8i), megosztom, de valahol itt a fórumon is fent van/volt:
https://onedrive.live.com/?id=4CB1BA394C74E963%2151501&cid=4CB1BA394C74E963 -
Ferling7
tag
válasz
pegazus21
üzenetére
Utolsó 2 lehetőség aztán passz.
Próbáld az eszközkezelőben telepíteni. Ha ez sem megy, akkor manuálisan másold be a cél mappákba a fájlokat:
driver - TP mappából
inf+pnf fájlokat a tablet - windows - inf mappába
sys+fw fájlokat a tablet - windows - system32 - drivers mappába -
sarantis
csendes tag
válasz
Ferling7
üzenetére
Nálam is ugyanaz jelentkezik, mint Pegazus21-nél (új, tiszta telkepítés után is).
Az eszközkezelőből kinyerhető infók:
Eszköz konfigurálva (oem49.inf) - 15:03:
"Device ACPI\MSSL1680\3&4820efc&0 was configured.
Driver Name: oem49.inf
Class Guid: {745A17A0-74D3-11D0-B6FE-00A0C90F57DA}
Driver Date: 10/30/2014
Driver Version: 11.59.20.989
Driver Provider: Silead
Driver Section: SileadTouch.Inst.NT
Driver Rank: 0xFF0001
Matching Device Id: ACPI\MSSL1680
Outranked Drivers:
Device Updated: false
Parent Device: ACPI\80860F41\4"Az eszköz nincs bekapcsolva (SileadTouch) - 15:03:
"Device ACPI\MSSL1680\3&4820efc&0 had a problem starting.
Driver Name: oem49.inf
Service: SileadTouch
Lower Filters:
Upper Filters: mshidkmdf
Problem: 0x29
Problem Status: 0xC000025E"Az eszköz telepítve van (sileadtouch.inf) - 15:03:
"Az Illesztőkezelő a következő állapotkóddal fejezte be a(z) ACPI\MSSL1680\3&4820EFC&0 eszközpéldány-azonosítójú eszköz sileadtouch.inf_x86_6bc711ea30dd77e0\sileadtouch.inf illesztőprogramjának telepítési folyamatát: 0x0."
-
Ferling7
tag
Na tehát , ha a proci illesztőt feltetted [link], töröld a toucht, indítsd újra majd rakd fel megint ezekkel a driverekkel:
Lark 7i_win 10
Lark 8i_win 10Most már tényleg kíváncsi vagyok mi okozza a gondot.
-
Slapy
aktív tag
válasz
togateam
üzenetére
Sajnos itt sem lehet mindent máshova telepíteni....volt már pár olyan program ami nem ajánlotta fel hogy hova települjön, így a kezdeti öröm után fogy a helyem! Most 800mb-nál járok mint üres hely a c-n!
8i-m van wimboot-os win10-el.
Minitool partition magic-el megnézne van még egy 3gb-os partició image néven, az mi? -
Ferling7
tag
A gond az, hogy valamiért nálatok hiába van telepítve a driver, az eszköz nincs bekapcsolva.
Töltsd le, az installer mappán belül keresd meg majd indítsd el a setup.exe-t.
A driver készlet legyen mindenkinél kéznél, szükség lehet egy teljes driver újra installra. -
pegazus21
csendes tag
nálam is itt a kép

-
sarantis
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek!
Lark Ult. 7i-m van, és pár hsz-szel előbb kértem segítséget tőletek, hogy a tablet érintőkijelzőjét nem tudom működésre bírni. A sok segítség, olvasgatás próbálgatás után az átütő siker elmaradt.
Azt hiszem, hogy az utóbbi napokban szinte minden kombinációt végigpróbáltam a drivert illetően, egy alkalommal érzékelte a kijelző az érintést, akkor is a felső felén a képernyőnek jól, az alsó felén meg 2-3 cm-rel feljebb (ezt a drivermentes win10 tiszta telepítésével sikerült elérni).A tiszta telepítéssel feltett Win10 (Lark_7i_Win_10_MSDN_TH2_32_HUN_Activated_Wimboot + 800.-as hsz driver pakk-ból az érintőkijelzőre vonatkozó driver) után ezt az üzenetet írja ki az eszközkezelőben (fájl átírás és driver telepítése után is - lásd a képen):
Device ACPI\MSSL1680\3&4820efc&0 had a problem starting.
Driver Name: oem42.inf
Service: SileadTouch
Lower Filters:
Upper Filters: mshidkmdf
Problem: 0x34
Problem Status: 0xC0000428Erre van valakinek egy jó ötlete?
Köszönettel:
Csaba -
lilaviki
csendes tag
Sziasztok, nem boldogulok az érintőpárnával, levettem-feltettem többször, de össze-vissza működik. Valakinek van ötlete. 8i Larkon van a win10.
-
macka1973
csendes tag
válasz
togateam
üzenetére
Ebben teljesen igazad van! Win 10 home-nál is lesz gond a helyhiánnyal, ha folyamatosan jönnek a frissítések, a PC- x64 win10 Prof. van ott egy házirend tiltással ez elkerülhető, home-nál sajnos automatikus az update! Az viszont igaz, hogy nagyon sok szól a win 10 mellett, az egyike, hogy meg lehet adni a telepítési helyet az áruházas alkalmazásoknak, stb.

-
macka1973
csendes tag
Mindenkinek kellemes ünnepet, még a mai napon! Szerintetek lehet-e olyan telepítőt csinálni (WIMBoost vagy egyéb), ami nem csinál recovery partíciót windows 8.1 vagy win 10-nél? Én visszaraktam a 8.1-et, elsősorban energiagazdálkodási szempontból, nekem(ahogy már egyszer írtam) a lark i8-on nagyon zabálta az aksit! A 8.1 pörög rajta, csak a hely fogyik a C:-n!
-
pegazus21
csendes tag
helló újra tetem az i7 tábletem de a érintő el szált tejesen hogy lehet meg csinálni valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(életemben először de elé könnyen sikerült)