- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
Végül is az áruk az egyforma, ahogy nézem. Én a 7018-at venném, nem baj ha erősebb. De ez a te döntésed lesz. Reméljük jó lesz, ha nem akkor évente új géped van a két év gari idő alatt. Bízom benne, nem lesz annyira rossz. Aksis behajtót ajánlottam pár barátomnak a Hunday-tól, most már 3 éve használják vígan.
Meg gyári hiba előfordul még a nagy márkáknál is. -
jjohn
aktív tag
Szia!
Otthon ház körüli hobbi szintre, én ezt venném meg 3 Le van benne, az bőven elég szerintem. [HYUNDAI HYD-7018B 52CM3 45CM]
árban nem rossz, 2 év garancia. Van az OBI-ban is. Vagy esetleg Garden Mastert .
HYUNDAI nem olyan rossz, mint esetleg híre, ha normálisan van használva nem lesz gond szerintem. Házkörül munkára én biztos nem vennék nagy márkákat.
Anno Redwood fantázia nevű motoros fűrészt vettem a Praktikerben, sokan mondták semmire való, rá fizetek majd vele. Már elmúlt15 éves csak szívató gombot kellet cserélni, no meg lapot láncot, de hát az evidens.
Téli tüzelőt aprítottam vele akácot 5-7 m3 évente, voltak 40 cm darabok is. Meg közben gallyazás meg ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged