Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cSuwwi
senior tag
-
Ha erre gondoltál akkor a fekete asztalon van a csiszolt fekete műanyag lap és azért tűnhet átlátszónak vagy világosnak.
Örülök hogy sikerült és hogy hasznos lett a poszt.
Hú ez a pánt borítás elég jampi, lehet majd rendelek én is ilyet.
-
cSuwwi
senior tag
Én is pont így jártam vele, belül elengedte a ragasztás, de a pánt is lehámlott (ahogy látom már nálad is elkezdődött)
Gondoltam már rá hogy cserélni kéne, részben ez a cikk indított el rá, megvettem én is aliról.
A 3. képen azt az átlátszó tartó elem az micsoda? Mert a tekerős részén a műanyag fekete, ahogy nálad a második képen.
Felcsiszoltam róla a ragasztást, egy estét volt könyvek alatt, patent lett, köszi az írást.A pántra utólag jutott eszembe venni valamit, az is jön hamarosan, meglátjuk. [link]
-
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Nincs mit.
Sajnos ezek a műbőr párnák nagyon gyenge minőségűek. Volt egy (ha jól emlékszem) pioneer fejhallgatóm az is pár év használat után így járt.
Nálad hogy bírja az ANC? Én úgy érzem, hogy gyengébben műkődik mint az első 1-2 évben, lehet hogy a mikrofonja koszos és azt is ki kéne tisztítani valahogy. -
Köszönöm a leírást! Nekem is van egy ilyen fejhallgatóm, és pontosan ugyanígy jártam, mint te – a párnák idő előtt, meglepően gyorsan elkezdtek foszlani. Anno írtam is itt erről [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest