- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
-
KISDUCK
addikt
Ha erre gondoltál akkor a fekete asztalon van a csiszolt fekete műanyag lap és azért tűnhet átlátszónak vagy világosnak.
Örülök hogy sikerült és hogy hasznos lett a poszt.
Hú ez a pánt borítás elég jampi, lehet majd rendelek én is ilyet.
-
cSuwwi
senior tag
Én is pont így jártam vele, belül elengedte a ragasztás, de a pánt is lehámlott (ahogy látom már nálad is elkezdődött)
Gondoltam már rá hogy cserélni kéne, részben ez a cikk indított el rá, megvettem én is aliról.
A 3. képen azt az átlátszó tartó elem az micsoda? Mert a tekerős részén a műanyag fekete, ahogy nálad a második képen.
Felcsiszoltam róla a ragasztást, egy estét volt könyvek alatt, patent lett, köszi az írást.A pántra utólag jutott eszembe venni valamit, az is jön hamarosan, meglátjuk. [link]
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Nincs mit.
Sajnos ezek a műbőr párnák nagyon gyenge minőségűek. Volt egy (ha jól emlékszem) pioneer fejhallgatóm az is pár év használat után így járt.
Nálad hogy bírja az ANC? Én úgy érzem, hogy gyengébben műkődik mint az első 1-2 évben, lehet hogy a mikrofonja koszos és azt is ki kéne tisztítani valahogy. -
Köszönöm a leírást! Nekem is van egy ilyen fejhallgatóm, és pontosan ugyanígy jártam, mint te – a párnák idő előtt, meglepően gyorsan elkezdtek foszlani. Anno írtam is itt erről [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest