- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
-
Qorthral
őstag
Hát az a helyzet, hogy el kell ismernem, igazad van
Nagyon passzív vagyok sajna az elmúlt pár ''évben''.
A topicot azért olvasom, nem hagyok ki hozzászólást.
Ilyesfélék - Mikor leszen eme csoda repnap?
Kéne egy jó kis bulit csapni
Valamint a Zsadi féle kis pénz kis server dologban is benne lennék!
Jó lenne néha ökörködni egyet. Azért nekem is hiányzik a hülye hentelés hajnalig, meg Robaj letkzása gránáttal
[Szerkesztve] -
-
-
HEMP
aktív tag
Nekünk sincs semmink se csak a hülye rajongásunk egy ősrégi játékért!
Egyelőre 3an vagyunk a klánból, de a többiek is igyekeznek vissza, így mostanság csak publicon vagyunk jelen: ált. Vehicle Rifle Only-n, Werewolfon esetleg CeXen. Fussunk össze hogy szétlőhessem a segged!!
-
mejte
csendes tag
ez a wheeler dealers-ös izé az, ami a discovery-n megy?
annak a lancia-snak az első részét láttam, a másodikat meg bebuktam, mert láma módra aszittem nem közvetlen utána adják, és mégis...
szal nagyra tudnám értékelni, ha valahogy eljutna hozzám
elméletileg abban a gépben ''tesztelik''... bár nemtom ez mit takarhat, mert se a műsorvezető csávó se a mike-spanja nem tűnik elég tökösnek, hogy kezelésbe vegye a kiselefántot
a varázsgömbösre meg, mint azt msn-en is jeleztem, kis gondolkodás után rájöttem, hogy szemfényvesztés
ja, látom te még fizetni is hajlandó lettél volna, hogy a corps-é legyen Robaj
hamarabb kellett volna elkezdenem menedzselni a gyereket, most dúsgazdag lennék, ismervén téged
[Szerkesztve] -
04ahgy
nagyúr
Nézd: fele tagnak MOST is ez az aláírása: ''Member of Lam[PH!]a CoD Team!'' Igaz hogy nincs ott a kettes, de szokás egy kalap alatt kezelni. Az is igaz viszont, hogy az sincs ott, hogy ex. CoD Team... Sőt, a kezdő HSZ sem tartalmaz semmi utalást arra, hogy kísérleti lett volna, akár a klán, akár a szerver. Mint ahogy arról sem, hogy már meg is szűnt.
Elnézést kérek, hogy kérdeztem. Elnézést kérek, hogy egyáltalán érdeklődtem. Amúgy hol máshol kellett volna kérdeznem?
Amint láthatod, komolyan gondoltam. Bocs, nem teszem többet!
MOD.: #1444 jár annak aki kérdez, aki ÉRDEKLŐDIK? ''Az eltelt lassan fél év alatt egységes, meglehetősen színes társaság alakult ki'' (1. HSZ) Hát én egy színes társaság tagjától nem ilyen választ várnék.
Nem is zavarom tovább egységes köreiteket!
Legmélyebb tisztelettel: HGyu
[Szerkesztve] -
HEMP
aktív tag
A klánosodás egyáltalán nem olyan mint a CoDban nálatok, ill. nálunk: lóf@sz!
Még wart sem játszottunk, most tanulunk, csinálgatjuk a honlapot (még nincs fent) és beírjuk a nevünk elé tagnak, hogy [PuF]!
Ha már 2en felmegyünk és neadjisten egy időben is tesszük mindezt, akkor sqadba rendeződünk és megpróbálunk okosak lenni..
Kötöttség??? gondolj bele, a -=HEMP=- is ugyanezen ment keresztül mint ti. Mindenkinek átrendeződött az értékrendje, gyerek, építkezés, házasság, meló egyebek, mindenki baromi rendszertelenül jár fel...kivéve akik rákattannak!!Kb. ennyi.
Bazz, nem is láttam hogy fent voltál.... -
HEMP
aktív tag
Háát igen, itt aki nem összeszedett és nem gondolkodik az kb. 15másodpercet él, 15öt hallott aztán előről: kikényszeríti az emberből a legjobbját!
Én beleszerettem az első anyázós nap után... Nekem ez tetszik igazán benne és ez hiányzott a codból!
Ja igen, az átlagéletkor.. azért itt is vannak pöcsök, de itt hálisten csönd van.
Ha úgy gondolod szólj és beviszlek a klánba... ;) -
mejte
csendes tag
-
mejte
csendes tag
1 - köszönöm szépen a névnapi megemlékezésket.
2 - csipkebokorvessző
3 - Joe, engem ne keverj bele
geci elszomorító ilyen postokat olvasni.
én elfogadom mindenki véleményét, és tiszteletben tartom az érzéseit, többet nem is mondanék.
talán csak annyit, hogy emberileg nincs itt senkivel probléma, viszont ha valamiért két ember nincs egy frekvencián, az nem használ egyikük egészségének sem (ezt joe sokkal szemléletesebben érzékeltette: ''felmegy a vérnyomásom és ordítani tudnék/tudok az idegtől'' )
ilyenkor valóban az az egy megoldás él amit Zsadiék meg is léptek.
én személy szerint még bírom, néha ugyan zsibbaszt Robaj, de ennyi nekem belefér.
ja, és amit még nagyon sajnálok az az, hogy nem akkor kerültem a klánba amikor a fénykorát élte.
ennyi.
leültem. -
-
Robaj
addikt
mint írtam Robajjal már nem vagyok hajlandó közös játékra, maximum ha az ellenfélben van (értsd waron másik klánban esetleg, bár akkor sem szívesen)
Ha kell szívesen lemutollek Téged ventriről (ebben nem vagyok biztos van ilyen) - vagy mint anno W egyből úgy jössz fel, h. muteolva vagyok - meg akárkit aki kéri, ha nem hallasz és nem írok, akkor szerintem nem lenne semmi gond velem. Mivel páran megengednék ventris hangomat, így még infót is tudnék küldeni rajtuk keresztül. Remélem így megfelel(ne) Neked és Zsadinak is. Feltéve ha nem a velem való játékot, hanem a hangomat/beszédemet stb. útáljátok. -
FlasH-BacK
senior tag
ok, tényleg be kellett volna írnom csak magam sem tulajdonítottam olyan nagy figyelmet az egésznek. (már egy ideje ott játszogattam beugróként)
de akkor ezennel bejelentem hogy a CorPs klán teljes jogú tagja lettem, de ez csak a másodlagos csapatom lesz.
Robajjal meg szeretném ha megbékélnétek, eddig is kibírtuk valahogy, és azt meg kell hagyni, hogy nélküle nem teljes a csapat, nem tudunk olyan jól köröket hozni. És ez nem csak neked szól, hanem másoknak is akik nemtetszésüket fejezték ki a közelmúltban, viszont a közösség többi tagjával is szeretnének játszani. -
FlasH-BacK
senior tag
(nem hinném hogy sok embert érdekelne hogy kivel warozok amíg más sincs pl a saját ventrinken.. egyébként természetesen ha nálunk megvan a csapat akkor a lámpás társasággal leszek. tudtommal nincs tiltva a ''kétklánúság''.
ja és Loha kérdezte hogy van-e kedvem csatlakozni hozzájuk, én meg gondoltam megragadom a lehetőséget hogy egy aktív társasággal játszhassak. sajna/szerencsére elég sok estémet tölthetem játszással, amihez nem árt egy AKTÍV klán. de ha megsértettelek azzal, hogy nem szóltam, akkor utólagosan elnézésedet kérem.)
Robajról meg annyit, hogy szerintem ráférne egy kis fegyelmezés, mert a corpsosoknál nem tanul elég tiszteletet -
mejte
csendes tag
piacgazdaságban miért ne hallgassak el információt?
eccerűbb gépet? kb egy tetris való nekem, vagy egy kvarcjáték.
RIZSRAKÉTA
a hong-da még várat magára, még minidg a forrásgyűjtés fázisában vagyok.
de cseppet se aggódj, télvíz idején elviszlek egy tanulmányútra, ahol megtapasztalhatod a viszkó kuplung okozta örömmámort és adrenalinszint-növekedést -
mejte
csendes tag
JoE: neked ez a táp a mániád
ha lemegyek a táposhó', veszek két zsák darát, oszt hazatolom biciklivázon, akkor boldog leszel?
ez a gép, aminél ez a probléma előjött NEM EGYENLŐ ( ≠ ) azzal a géppel, amiben a vincsik megdeglettek. szerintem ebben jó a táp (bár kínai) legalábbis a mért feszültségértékek okésnak tűnnek
szerencsétek is, hogy nem megy normálisan CoD, szét is lőném a brigád seggit derekasan.
Robaj még élvezné is
a rossz tápot viszont télleg meggyilkolom satuban.
a kínzásról készült képeket meg majd belinkelem.
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Szerintem is jó kép, de én inkább teljesen szemből fotóztam volna, és a kontrasztot is alacsonyabbon hagytam volna. Igaz, akkor teljesen más hatása lenne a képnek. De én 4 évig majdnem minden reggel láttam ezt a kaput, és lehet hogy csak ezért más a véleményem.
na fotós offfolás befejeztem -
Robaj
addikt
Hát igen, ventri ''egyszerűségéhez'' képest borzalom. Először nekem is alig sikerült belőni, akkor néhány dolgot nagyon hiányolok belőle, amit a jó kis ventrin megszoktam.
Zsadi: Aug. 24-én lesz public vs chim 10vs10, örülnék neki ha, tudnál játszani. Ha esetleg érdekelne és lenne kedved hozzá, szívesen megadom a public ''vezető-szervező'' msn címét. -
HEMP
aktív tag
Hát kedves LJoE szerintem iszonyatosan mellényúltál: ott voltam Railyardon akkor, mikor 2en elkezdtek mindenkit fikázni és nem mi voltunk: azért is kérdeztem rá, mert ránk abszolúte nem jellemző a fikázás -pláne titeket!- , inkább ellenkezőleg a fikázók leosztása, a kis pöcsök közötti rendrakás. Aki akkor fikázott az -=KEMP=- Fuhrer néven ment fel, utánozva a mi nevünket, valamint Manstein színeit. Alaposan megkevert akkor téged is...(szerverlogban megnézheted.)
Ami pedig a Tigertown mapot illeti: én írtam, hogy ''ciccne'', és Manstit dobtátok.Egyébként sem értem mi ezen a sértő, pláne ha 1edül maradt a srác 6 védő ellen...
ui.: A szerver bérlőjének joga bármit tenni a szerverrel, azonban az etikusság, tolerancia és az intelligencia megint egy másik kérdés. -
HEMP
aktív tag
??? micsoda? kicsoda? Nem tudom miről beszélsz, ha lehetne bővebben....
Egyébként tegnapi sztori: már majdnem vége a Tigertown mapnak, legyaktunk mindenkitmikor is bejött vki tőletek álnéven és nyomott egy kövér restartot, na fasza, a vége előtt 1 körrel!! Kértem, kérleltem a végén már szidtam, hogy ne legyen már gyökér és váltson mapot, de neeeem..
Bazz qrva unalmas volt egymásután kétszer az a sz@r map. Ja és a második végén még ki is dobta Mansteint, indok nélkül ''Admin decision''-nal. Hát mit mondjak
Mindegy azért jót játszottunk. Ma?
-
Robaj
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Gratz!
Nagyon rendben van... Azért jó neked, hogy olyan magasan laksz, én itt a betondzsungelben csak egy egész kis résen látom a villámokat - bár ma erre nem is voltak.
Autót simán kitaláltam, ennyire ismerlek már. Pláne, ha mejte is benne van az ügyben.
Ha elmész megnézni, akkor elvesztél... -
Zsadi
őstag
Jah, csak ez nem a mi ''seregünk'' volt.
Valami hollandus banda volt. Érdekes volt, mert akárhogy leaneltek, clippeltek, meg wh gyanúsak voltak (legalábbis érdekes megmozdulások), szépen le lettek mosva.
Mostanában falnak megyek ezektől az ugribugri hasalós katonáktól.....akárhány háborús filmet néztem, nem láttam benne egyetlen egy ilyen ugrifüles megmozdulást sem. Röhejes ahogy pattognak egyesek, de ezt csak úgy írtam.....
-
Robaj
addikt
okés. már 2. hete csak Flash-el talizok gyakrabban (kb 14/3, joe, w, dog 14/1, mejte 14/2)
Szóval lehetne jönni, vagy 9-kor elmegyek focit nézni
Mostanság annyira kevesen vagyunk, h. szinte minden nap hív Loha beugrózni és választhatok: vagy chim HQ egyedül, vagy velük... ez így nem lesz jó
Sajáton is el lehetne ökörködni, csak 1edül nincs értelme, senki nem jönne fel, min 3 ember kéne tőlünk, h. megteljen... -
FlasH-BacK
senior tag
Hát igen, nekem ha 1hétig nem játszom, akkor már kell kb 1 óra amíg visszaszokok. Viszont ha az ember folyamatosan benne van, akkor meg egyre jobb lesz.
Meg régebben, mikor fennt voltunk 5en-6an, akkor egész jókat bohóckodtunk, és nem nagyon volt az hogy mindenki máshol játszott, ventrire meg nem jött felés valahogy Robaj se nagyon tudta elrontani a hangulatot
-
e=mc²
őstag
Igazad van.
W-nek is.
Robajnak is.
Jomagam azert nem jatszom mar regota, mert a legelso topic ugy indult, illetve a team ugy verbuvalodott, hogy akkor jatszunk, ha kedvunk van. En eleg sokat jatszottam, mar azelott is, hogy tagja lettem eme nagyszeru tarsasagnak. Kozrejatszott az is, hogy tavaly nyarat kihagytam, egeszen oktoberig, es mar akkor nem volt meg bennem az a kesztetes, hogy ugyanugy jatszam, mint anno. Magam reszerol elnezest kerek mindenkitol, aki ugy erzi, hogy szo nelkul leptem le. -
HEMP
aktív tag
Bocs, hogy beleszólok, de ugyanaz zajlik nálatok is mint nálunk: fogyunk, sőt lassan már elfogytunk. Néhányunknál jött a baba, egynél most érkezik, és van olyan nap, hét, hogy fontosabb minden más.. ennyi, a nagybetűs élet lenyel mindenkit előbb-utóbb.
A másik oldalról nézve, viszont mindenki arra ér rá, amire szán időt. Ezen nem érdemes hajbakapni, szerintem. -
[w]
őstag
az legyen az én hibám. ugyanakkor hónapok óta nincs bagya, beer, z, elrood, mc, q.
nekem elég szarul esik, hogy belenézek a topicba és naponta olvasom, hogy ''w, zsadi hol vagytok, miért nem jöttök?'', mintha csak hárman lennénk a csapatban. akkor szerinted ez teljesen jogos és normális is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest