Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
ez nem sértődés kérdése, okosabbnak gondoltalak Robajnál, de hasonlóan reagálod le a dolgokat
természetesen semmi baj nincs azzal, hogy csatlakoztál
de úgy illik szerintem, hogy először közlöd a régi csapatoddal, majd csatlakozol az újhoz (nem azért, hogy engedélyt kérj, pusztán formaságok)
szerintem ez így korrekt, de ez tényleg csak egy zárójeles dolog
a lényeg a többiben van és azokhoz tartom magam, nem 2 perc alatt sikerült eldönteni
szerencsére/sajnos (hogy ellopjam ezt a frázist) én abban a helyzetben vagyok, hogy amúgy sincs igazán túl sok időm játszani mostanában, rendszeresen legalábbis nem, szórakozás szintjén meg elégnek bizonyulnak a public serverek és játékok
Robajt eleget fegyelmeztem már, hol alpári módon, hol rengeteget beszélgetve msn-en, próbáltuk megbeszélni, hogy mi az amivel szétcseszi a hangulatot a csapaton belül, sajnos ilyen a mentalitása, nem tud változtatni rajta, olyan nincs, hogy minden ember kijön a másikkal, és ha ezt erőltetni próbálják, akkor az feszültséget szül, szerintem ezt tapasztaltuk eleget
de többet nem nagyon szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, ez van és kész, aki egy kicsit is értelmes és eleget volt warokon a csapatban, az tudja miről beszélek, aki meg nem bírja felfogni, vagy nem tapasztalt eleget még velünk az 25 ilyen hosszú szájtépés után sem fogja
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest