- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
ma biztos nem leszek
mint írtam Robajjal már nem vagyok hajlandó közös játékra, maximum ha az ellenfélben van (értsd waron másik klánban esetleg, bár akkor sem szívesen)
ha ennek az lesz az ára, hogy kilépjek, akkor azt is meg fogom tenni (bár nem hiszem, hogy bármilyen klánhoz fogok majd csatlakozni)
a másik ok, hogy holnap 4:45kor kelek, és ki szeretném aludni magam
mellesleg erről is esetleg illett volna szót ejteni szerintem... (de ezt csak úgy zárójelben)
( Név: CorPs-f0qZ
Kedvenc fegyverei: bash
Kedvenc map: stalingrad
MSN: proofone@freestart.hu
Klánon belüli szerepe: Soldier
Születési év: 1987 )
lehet, hogy ez most megint vagdalkozásnak tűnik, és a szokásos Joe ideges majd megnyugszik dolognak, de már nem erről van szó, egyszerűen tényleg elég volt ennyi Robajból, szép időszak volt, sokat röhögtünk, aláírom, hogy sokat tett a csapat összehozásáért, de ezután még többet sikerült, akár akaratán kívül is a széthullásáért tennie, nem tudom tovább elviselni a baromságait még a csapat kedvéért sem
úgy érzem ezt le kellett írnom a tisztán látás kedvéért, mert úgy tűnt nem nagyon fogjátok, hogy mivan
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest