Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Android szakmai topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
azért ez valahol talán a te hibád is, mert soha egy szóval nem írod le, hogy ezen a héten nem nagyon érek rá, ma nem érek rá, úgy egyáltalán soha nem érek rá, majd jövök amikor jövök
vagy hasonló frázisokat...
de azért ennyire ordenáré módon odaugrani, hááááttt
én is tudok gusztustalan lenni, de azt leginkább hirtelen felindulásból élőszóban szoktam megtenni és utána röhögünk rajta egyet
legjobb lenne azért abbahagyni, még mielőtt majd megint mindenki [w]-t utálja, pedig ő nem is csinált semmit meddő vitába fajulnánk
néha nehéz tolerálni Robaj hülyeségeit, de valahogy most nem olyan érzetem van, hogy ő hibázott volna
mindegy hagyjuk a picsába, mert csak megerősödik a vágy bennem, hogy többet felé se nézzek a topicnak sem
gondolom egyesek örülnének, mások annyira nem, megint másokat hidegen hagyna
(nem is ilyen célzatból írtam, csak úgy dünnyögök magamban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest