- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
azért ez valahol talán a te hibád is, mert soha egy szóval nem írod le, hogy ezen a héten nem nagyon érek rá, ma nem érek rá, úgy egyáltalán soha nem érek rá, majd jövök amikor jövök
vagy hasonló frázisokat...
de azért ennyire ordenáré módon odaugrani, hááááttt
én is tudok gusztustalan lenni, de azt leginkább hirtelen felindulásból élőszóban szoktam megtenni és utána röhögünk rajta egyet
legjobb lenne azért abbahagyni, még mielőtt majd megint mindenki [w]-t utálja, pedig ő nem is csinált semmit meddő vitába fajulnánk
néha nehéz tolerálni Robaj hülyeségeit, de valahogy most nem olyan érzetem van, hogy ő hibázott volna
mindegy hagyjuk a picsába, mert csak megerősödik a vágy bennem, hogy többet felé se nézzek a topicnak sem
gondolom egyesek örülnének, mások annyira nem, megint másokat hidegen hagyna
(nem is ilyen célzatból írtam, csak úgy dünnyögök magamban)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Újszerű bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest