Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nézd: fele tagnak MOST is ez az aláírása: ''Member of Lam[PH!]a CoD Team!'' Igaz hogy nincs ott a kettes, de szokás egy kalap alatt kezelni. Az is igaz viszont, hogy az sincs ott, hogy ex. CoD Team... Sőt, a kezdő HSZ sem tartalmaz semmi utalást arra, hogy kísérleti lett volna, akár a klán, akár a szerver. Mint ahogy arról sem, hogy már meg is szűnt.
Elnézést kérek, hogy kérdeztem. Elnézést kérek, hogy egyáltalán érdeklődtem. Amúgy hol máshol kellett volna kérdeznem?
Amint láthatod, komolyan gondoltam. Bocs, nem teszem többet!
MOD.: #1444 jár annak aki kérdez, aki ÉRDEKLŐDIK? ''Az eltelt lassan fél év alatt egységes, meglehetősen színes társaság alakult ki'' (1. HSZ) Hát én egy színes társaság tagjától nem ilyen választ várnék.
Nem is zavarom tovább egységes köreiteket!
Legmélyebb tisztelettel: HGyu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest