- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
válasz
L!NK->Q3 #1693 üzenetére
Jaja, cod2 valami borzalom. Brecourton ami tipikus jó kis puskás pálya, körbelőnek mindenféle kávédaráló hangú förmedvénnyel, darálnak jobbra-balra, célzás semmi és pikkpakk meghalok. Na nekem ott lett elég belőle. Nehogy már a pálya másik végéről körbepuffogtat és ott halok....
-
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3 #1693 üzenetére
Jaaaaa a sprint. Én az M1911 -et, vagy Lügert szoktam használni gyorsabb haladáshoz.
A darafegyver ártalmait szoktam tapasztalni a szenvedő fél szemszögéből -én nem tudok jól lőni géppisztolyokkal, mert össze-vissza szórják a meggymagot. Így viszont áll az aránytalan erősség... mert aránytlanul sokat szoktam nézelődni a spectben - ruszki mapokon.
-
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3 #1691 üzenetére
A CoD 1 lassú?!
Irreális a fegyverek erősséfe?!
Tegnap délelőtt az öcskös gépéről garázdálkodtam kicsit UO alatt. - Nekem nincsen meg. Hát az UO -ban az SVT-40/Gewehr43 egy tunker csúzli a jó öreg Mosin/Mauser pároshoz képest. - Bár el kell ismernem, hogy némileg egyenlőbbek az esélyek egy MP-44 -vel szemben.Magam is meglepődtem, de nem okozott gondot, hogy rangot osszon nekem is a szerver pár kör után. - Vagy csak rókaként beszabadultam egy olyan tyúkólba, ahol halomra lőhetem a ''tyúkokat''?
Valami .50 cal volt a szerver neve, de öcskös nickjén toltam - ami asszem Di!odo.
Itt lőnek mindennel az urak, aminek csöve van, de a chim -en nincsenek csippás kütyük - kivétel a Mogadishu -n van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest