- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
A CoD 1 lassú?!
Irreális a fegyverek erősséfe?! 
Tegnap délelőtt az öcskös gépéről garázdálkodtam kicsit UO alatt. - Nekem nincsen meg. Hát az UO -ban az SVT-40/Gewehr43 egy tunker csúzli a jó öreg Mosin/Mauser pároshoz képest. - Bár el kell ismernem, hogy némileg egyenlőbbek az esélyek egy MP-44 -vel szemben.
Magam is meglepődtem, de nem okozott gondot, hogy rangot osszon nekem is a szerver pár kör után. - Vagy csak rókaként beszabadultam egy olyan tyúkólba, ahol halomra lőhetem a ''tyúkokat''? 
Valami .50 cal volt a szerver neve, de öcskös nickjén toltam - ami asszem Di!odo.
Itt lőnek mindennel az urak, aminek csöve van, de a chim -en nincsenek csippás kütyük - kivétel a Mogadishu -n van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Irreális a fegyverek erősséfe?!
Magam is meglepődtem, de nem okozott gondot, hogy rangot osszon nekem is a szerver pár kör után. - Vagy csak rókaként beszabadultam egy olyan tyúkólba, ahol halomra lőhetem a ''tyúkokat''?