Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
ez nem sértődés kérdése, okosabbnak gondoltalak Robajnál, de hasonlóan reagálod le a dolgokat
természetesen semmi baj nincs azzal, hogy csatlakoztál
de úgy illik szerintem, hogy először közlöd a régi csapatoddal, majd csatlakozol az újhoz (nem azért, hogy engedélyt kérj, pusztán formaságok)
szerintem ez így korrekt, de ez tényleg csak egy zárójeles dolog
a lényeg a többiben van és azokhoz tartom magam, nem 2 perc alatt sikerült eldönteni
szerencsére/sajnos (hogy ellopjam ezt a frázist) én abban a helyzetben vagyok, hogy amúgy sincs igazán túl sok időm játszani mostanában, rendszeresen legalábbis nem, szórakozás szintjén meg elégnek bizonyulnak a public serverek és játékok
Robajt eleget fegyelmeztem már, hol alpári módon, hol rengeteget beszélgetve msn-en, próbáltuk megbeszélni, hogy mi az amivel szétcseszi a hangulatot a csapaton belül, sajnos ilyen a mentalitása, nem tud változtatni rajta, olyan nincs, hogy minden ember kijön a másikkal, és ha ezt erőltetni próbálják, akkor az feszültséget szül, szerintem ezt tapasztaltuk eleget
de többet nem nagyon szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, ez van és kész, aki egy kicsit is értelmes és eleget volt warokon a csapatban, az tudja miről beszélek, aki meg nem bírja felfogni, vagy nem tapasztalt eleget még velünk az 25 ilyen hosszú szájtépés után sem fogja
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Okos Otthon / Smart Home
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest