Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEMP
aktív tag
Hát kedves LJoE szerintem iszonyatosan mellényúltál: ott voltam Railyardon akkor, mikor 2en elkezdtek mindenkit fikázni és nem mi voltunk: azért is kérdeztem rá, mert ránk abszolúte nem jellemző a fikázás -pláne titeket!- , inkább ellenkezőleg a fikázók leosztása, a kis pöcsök közötti rendrakás. Aki akkor fikázott az -=KEMP=- Fuhrer néven ment fel, utánozva a mi nevünket, valamint Manstein színeit. Alaposan megkevert akkor téged is...(szerverlogban megnézheted.)
Ami pedig a Tigertown mapot illeti: én írtam, hogy ''ciccne'', és Manstit dobtátok.
Egyébként sem értem mi ezen a sértő, pláne ha 1edül maradt a srác 6 védő ellen... 
ui.: A szerver bérlőjének joga bármit tenni a szerverrel, azonban az etikusság, tolerancia és az intelligencia megint egy másik kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként sem értem mi ezen a sértő, pláne ha 1edül maradt a srác 6 védő ellen...