- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
arról kéne tapasztalat, hogy melyik banknál van erre mód (külföldi jövedelem figyelembe vétel)...
a külföldi bank azért esik ki, mert kiröhögnek amikor elmondom, hogy egy magyar házat akarok megvenni, arra kéne mortgagesima loan hoz meg sok az 6-7-8 millio forintnyi font, ami kene.
es persze 15 ev mulva nem biztos hogy ott lesz a jovedelem... -
k_zsolt
tag
Nekem mar volt K&H-s hitelem es most is azt tervezek felvenni. Minden koltseg nelkul tudsz elotorleszteni es az nagyon jo! Pl menet kozben penzhez jutsz. Elotorlesztesz mindent, aztan viszontlatasra, semmi egyeb koltseged nincs. Az FHB-nal ezen akadtam ki. Nincs elotorlesztesi lehetoseg!!! Magyarul ha 20 evre vetted fel, akkor addig is nyogod es kesz
Futamidot is csak hosszabbitani lehet, roviditeni nem
Szamomra most ugy tunik hogy most a K&H-s hitel a legjobb, nincsenek jarulekos koltsegek sem. Apropo kerdes: Ha valaki tud jobbat szoljon! Ugyanis még nem adtam be semmilyen papirt sem, tudok modositani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest