- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Az biztos, hogy máshol (pl. Franciaországban) nagyobb kultúrája is van a lakás bérbeadásnak. Itt viszont messze nem minden tulaj köt szerződést, a lakás karbantartása sem megy mindegyiküknek, hogy a fűtés, víz és hasonló cuccok javításáról ne is beszéljünk, ami elvileg alapvetően a tulajdonos költsége lenne. A lakcím bejelentéstől menekülnek, mert adózni kell utána, és láttam már olyan párt, ahol a nő előrehaladott terhessége miatt mondta fel a szerződést a tulaj, nehogy oda szülessen a gyerek... (A saját lakásuk elkészülésére vártak egyébként...) Szóval ilyen bérleti viszonyokra egyszerűen nem lehet egy életet alapozni, ezért kell lakást venni. Szerintem.
-
tildy
nagyúr
De nem lakásra van szükségem, hanem (kis)kertes házra, vagy ikerház egyik lakására. Azt nem kapsz budapesten és környékén 10 millából, jó ha 12-14ért kapsz.
És ha én fogom magam, egy év múlva mondjuk külföldre megyek? Akkor mit tudok vele kezdeni?
Mondjuk a bankok zsíros f*szát sincs kedvem tömni. Egy ekkora összegnél mjd 1.5-2 szeres amit a végén visszafizetsz...
Hihetetlen lenyúlás .Sajnos más esély nemnagyon van.
Egyébként csak itthon ekkroa mánia ez a vegyünk lakást, meg legyen a saját tulajdonunk, néemteknél pl. jóval elterjedtebba bérlés.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.