Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Ó, ne aggódj mióta dolgozom vezetem egy elektronikus naplóba a kiadásokat, bevételeket (sokak szerint nem kellene, túlzásba viszem hogy felírok egy 200ft-os üdítőt is). Igazából arra jutottam, hogy havonta 20-30 ezrem maradna félretenni lakás mellett. No meg az év közbeni prémiumok...
100k lakásra
30k kajára
20-30k egyéb dolog (tankolás, edzés, szabadidős programok).Albérletben kb 50-60k-t tudnék félretenni, a többi pénz az ablakon lenne kiszórva...
PS: 1 misi jelenleg van, jövőre tervezem csak a lakásvásárlást, pontosabban jövő késő-tavasz nyár felé, addigra lenne szerintem 2-2.3misim. És szerintem még ez is eléggé necces. Nem akarok kacsalábon forgó házat, a cél egy 8M körüli ingatlan lenne max 3 szoba, BP-en belül csak panelt kapok ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest