Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _BM_

senior tag

válasz attiati #3289 üzenetére

"hogy portaszolgálat ellenére havidíjas riasztórendszert építettek ki a lakásokban (aki kérte)"

Imádnak a közösképviselők építeni (és ügyvéden keresztül sablonfelszólításokat küldözgetni akár a rég megszűnt kivitelezőnek, levelenként 25 ezer ft-ért). Az apró bosszantó hibák kijavíttatásában nem jeleskednek, mert az nem buli.
    Pont most volt egy afférom kk-val, meg a hülye lakókkal, ugyanis a besurranásos lopásokkal kapcsolatos panaszokra válaszul felvetette a képviselő, hogy csináljunk csipkártyás beléptető szart a bejárati ajtókra. Egyből toltam az ellenérvet, miszerint a csipkártya kényelmi fícsör, köze nincs a biztonsághoz, ugyanis a házba bejutó illetéktelenek nem másolt kulccsal dolgoznak, hanem beszédülnek a hazaérkező 10 éves gyerekkel a kapun (a gyerek nem hajtja el az idegent), vagy beosonnak a késleltetve záródó garázskapun, meg még ezer más módja van a bejutásnak. Erre lehurrognak a parasztok, hogy miért vagyok én minden jónak az elrontója. Az a probléma, hogy az emberek többsége nem képes felfogni, hogy a kk ajándéka nem ajándék, hiába adja úgy elő, hanem mindenki közösen dobja össze rá a lóvét. Persze rengeteg a tartozás és a késedelem, de csipkártya az kéne. Főleg azokat lehet behülyíteni, akik tartozásban vannak. Buta népség
    :))

Új hozzászólás Aktív témák