Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Önkormányzati bérlakás bérleti jogát eladni (elvileg) nem lehet, mivel a bérlőkijelölés joga az önkormányzatot illeti. Gyakorlatban csókosok szoktak kapni bérleti jogot, meg elvileg ha jól tudom, rászorulásos alapon, mert jóval kevesebbet kell fizetni, mint amennyi mondjuk egy normál lakás bérlése lenne. De mondom, eladni nem lehet ezt a jogot, pláne hitelt felvenni rá még annál is kevésbé. Aztán hogy mutyiban hogy megy, azt nem tudom...

4-5 misiből Budapesten biztosan nem tudsz lakást venni, vagy ha igen, akkor az Apeh jóval magasabb ár alapján fog illetéket számolni.
Ha új lakást veszel, nincs illeték (csak ha talán 30 milla feletti), ha használtat, akkor vagyonszerzési illeték van, ami 4 millióig 2%, plusz afeletti rész 6%-a. De ha el is adtál egy lakást, akkor csak a különbség után kell fizetni.kis tájékoztatómod: Most nagyon megváltoztak a hitelezési feltételek, úgy hallottam, hogy jövedelemigazolás nélkül már nem is nagyon adnak. De mindenképpen jóval kedvezőbb úgy, legalábbis a nagy emelkedés előtti időkben így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha új lakást veszel, nincs illeték (csak ha talán 30 milla feletti), ha használtat, akkor vagyonszerzési illeték van, ami 4 millióig 2%, plusz afeletti rész 6%-a. De ha el is adtál egy lakást, akkor csak a különbség után kell fizetni.
axioma