- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Mr. Erikszon #16646 üzenetére
Ne enged az a nagyobb helye jelöld ki a kicsinek a helyét és ő ott tartozkodhat, mint írtam légy következetes!
-
monti0222w
addikt
válasz
Mr. Erikszon #16642 üzenetére
Sok mindennel lehet és mindegyik idő igényes, nagy türelmet igényel. Pl: ha viszed sétálni öket az ajton te lépsz ki elsőként utánad pedig az aki utánad jön a rangsorban és igy tovább, vissza felé mikor haza jöttök ugyanez a sorrend, légy következetes! Etetésnél mindig annak adsz elöszőr enni aki elöbbrébb van a sorban. Vagy az ágy nem tudom te felengeded-e az ágyra öket v. nem, de a lényeg az hogy aki közelebb áll a gazdihoz a falka vezérhez az a rangsorban is közelebb áll! A falka vezérként te fegyelmezed öket ki mennyire mehet el akár játékban munkában stb. A büntetés ne legyen verés v. ütés ha nagy a vétek akkor is elég a grabancánál kicsit megrázni az anyuk is igy szokta csinálni, kisebb véteknél elég ha helyüre küldöd öket. Hú, erről sokáig lehetne még beszélni!
-
canniball
nagyúr
válasz
Mr. Erikszon #16642 üzenetére
-
monti0222w
addikt
válasz
Mr. Erikszon #16634 üzenetére
Szia azt tudnám javasolni első körben hogy állisd fel a falka rendet pl. te v. az alfa mondjuk a nagyobik a gama és a kisebb meg az omega. Rivalizállás lesz ha ez nem történik meg tudnia kell mindegyiknek hol a helye. Hidd el tudom mit beszélek nekem egy bullterrierem van és egy yorkim érzed a különbséget és ennek ellenére a yorki ugat a bullnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest