Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
válasz
Dan-szan #38070 üzenetére
Ahogy írtam pl a Signal. Eddig soha semmiben nem kötöttek bele, pár napon belül fizettek. Én nagyon ajánlom őket, eddig bőven én vagyok pluszba velük szemben.
Haverom vezető értékesítő náluk, tudok akár kontaktot adni, jobb árat tud adni jóval mint az alkuszok.Fateréknak meg Generali van, azzal sincs gond.. Kb 2 hónapja villám után a tv nem kapcsolt be többé, 5 éve vették 100ezer körül, 50" noname szar (ért vagy 50-et max). Fizetett 130ezret..
Náluk a kutya mostanában 2x szaladt át nyúl után a 4 sávos úton, azóta belekerült egy 7 milliós felelőségbiztosítás a kutyára, ha esetleg tömegbalesetet csinálna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- BestBuy topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest