Hirdetés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
jézusom #37268 üzenetére
Persze, oviba lehet vinni korán, csak annyi feltétel van hogy legyen meg minden oltása + kennel köhögés elleni. De ott még túl sok tanítás nem történik, inkább szocializálódás, max a behívást már elkezdik. Ezért írtam sulit, mert rendes sutliba, engedelmességi / őrző-védőre nem nagyon fogadnak be 7-8 hónaposnál fiatalabb kutyát. Legalábbis, ahova én jártam eddig, ott mindenhol ez volt a szabály arra hivatkozással, hogy a kutya mentális fejlődése kb. ekkorra kerül arra a szintre, hogy már rendesen tanítható. Persze amennyi kiképző van már, és sokszor ilyen isten tudja honnan jött emberek csinálják, bármi megtörténhet.
Napokban hallottam olyat, hogy egy kutyasuliban arra tanítják a gazdát, hogy verés helyett vízzel kell fejbe spriccelni a kutyát, ha nem fogad szót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- RAM topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest